Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4: Nieuwe screen

Sims 4

Via de Zweedse Facebook is deze screen geplaatst van De Sims 4. Deze screen ziet er geweldig uit vind ik!

Is jou iets opgevallen aan deze screen?

23 gedachtes over “De Sims 4: Nieuwe screen”

 1. Baloutje

  ja, ik denk dat je veel tegelijke tijd kan doen zoals met die viool πŸ˜‰ en de huizen staan dichterbij elkaar? zou super zijn!
  (en dat die ene met een rooie en witte trui aan heeft net ojaa heeft gedaan :’))

 2. Jo-Anne

  De putjes zijn realistisch, maar die strepen lijken er wel door een dronken wegwerker op geschilderd;-) Grappig om die lp-hoes na te doen. Alleen “George” loopt niet in de juiste pas.

    1. baloutje

     Dat licht eraan of de zebrapaden pad zijn geverd of al een lange tijd geleden als het goed is is het hier langer geleden omdat het waziger word en versleten wat ik dan wel weer realistischer vind. πŸ˜‰

 3. Jo-Anne

  Nogmaals gegoogled en flink gescrolled, ik kom echt niks tegen wat hier op lijkt in ieder geval πŸ˜› Overigens vind ik niet dat we het in deze versie van realisme moeten hebben, met kanariegeel haar en cartoon-sims. Ze slaan duidelijk een andere weg in dan realisme πŸ˜‰

  1. Jo-Anne

   Alleen ben ik niet zo heel positief, het ziet er nog steeds niet uit hoe ik gehoopt had (zie niet zoveel verschil met de eerste screens eerlijk gezegd). Maar goed, ik hoop dat ik heel erg ongelijk ga krijgen, dat wel πŸ˜‰ En dit plaatje is sowieso grappig gedaan. Ben Beatles-fan, misschien is het een teken XD

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>