23 reacties

 1. ja, ik denk dat je veel tegelijke tijd kan doen zoals met die viool 😉 en de huizen staan dichterbij elkaar? zou super zijn!
  (en dat die ene met een rooie en witte trui aan heeft net ojaa heeft gedaan :’))

 2. Gave screen! Mmm wat valt op? Ehm een loopt op blote voeten? En die andere heeft een hele arm vol getatoeëerd? Nog iets?

 3. Nu zitten tattoo’s meteen in het basisspel, de viool ook. En dit plaatje is gebaseerd op de LP-hoes van The Beatles ‘Abbey Road’ 😉

  1. jaa! nog niet aangedacht haha en dat ze door elkaar heen rijden en als ze dat doen dat ze een ongeluk krijgen ofzo 😉

 4. De putjes zijn realistisch, maar die strepen lijken er wel door een dronken wegwerker op geschilderd;-) Grappig om die lp-hoes na te doen. Alleen “George” loopt niet in de juiste pas.

  1. ik vind die strepen ook wel echt lijken want bij mij is het altijd als het allemaal zo strak is enzo lijkt het nepper (behalve bij het lichaam en kleren natuurlijk)

   1. Als ik op zebrapad google zie ik toch wel iets heel wat strakkers dan dit hoor 😉 De huizen zouden van mij trouwens wel wat minder strak en rechthoekig mogen dan nu.

    1. Dat licht eraan of de zebrapaden pad zijn geverd of al een lange tijd geleden als het goed is is het hier langer geleden omdat het waziger word en versleten wat ik dan wel weer realistischer vind. 😉

 5. Nogmaals gegoogled en flink gescrolled, ik kom echt niks tegen wat hier op lijkt in ieder geval 😛 Overigens vind ik niet dat we het in deze versie van realisme moeten hebben, met kanariegeel haar en cartoon-sims. Ze slaan duidelijk een andere weg in dan realisme 😉

 6. Daar heb je zeker gelijk in dat haar vind ik ook niet mooi maar het lichaam al wel maar die zebrapad moet denken aan gta 4 ofzo iets haha

  1. Alleen ben ik niet zo heel positief, het ziet er nog steeds niet uit hoe ik gehoopt had (zie niet zoveel verschil met de eerste screens eerlijk gezegd). Maar goed, ik hoop dat ik heel erg ongelijk ga krijgen, dat wel 😉 En dit plaatje is sowieso grappig gedaan. Ben Beatles-fan, misschien is het een teken XD

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *