Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

The Sims 3 May Store release: Now & Then Century Manor Blog

Hey Simmers!

Over the last few weeks you may have noticed that we’ve posted a few spoiler pictures  from the all new brand new builder-centric venue, The Now & Then Century Manor.  Well today I’m here to give you the full scoop on this cool new release that was inspired by The Sims 2 Mansion and Garden Stuff Pack!

Wil je het gehele blog lezen? Klik dan hier!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>