De Sims 4: Producten van steelseries

Sims 4 software

Net zoals er speciale accessoires waren voor De Sims 3 komen er nu al nieuwe accessoires voor De Sims 4! Het bedrijf SteelSeries gaat namelijk een muis maken die verandert van kleur gebaseerd op het humeur van je Sims, net zoals bij De Sims 3.

Maar het bedrijf gaat nu nog iets verder! Naast een muis komt er ook een koptelefoon die ook van kleur mee zal veranderen.

Op de website wordt er ook gezegd dat je met speciale software de muis nog verder kan aanpassen. Bij ieder spel dat je speelt naast De Sims 4 kan je de kleur van de muis en koptelefoon aanpassen en dit kan allemaal heel erg simpel!

Tot slot kan je ook een leuk muismatje aanschaffen op de website.

Productpagina

Met dank aan SimsVip

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *