EA Persbericht: De Sims 4 verkrijgbaar vanaf 4 september 2014

ts4nieuws5

 

DE SIMS 4 VERKRIJGBAAR VANAF 4 SEPTEMBER 2014

Vertel diepgaande, uitgebreide en vreemde verhalen in de beste levenssimulatiegame ooit

SCHIPHOL-RIJK – 10 juni 2014 – Begin je vakantiedagen maar vast op te sparen, want over 85 dagen wordt het leven nóg leuker. Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) heeft vandaag aangekondigd dat De Sims™ 4 voor pc vanaf 4 september in Europa verkrijgbaar is. De Sims 4 is de enige game waar de nieuwe generatie van slimmere Sims met opvallende karakters spelers de mogelijkheid geeft met levens te spelen en betekenisvolle, en soms ook maffe verhalen te vertellen. Een nieuwe trailer waarin deze fascinerende nieuwe gameplay-ervaringen worden getoond, is HIER te bekijken.

ts4nieuw3
“Op 4 september kunnen onze fans zelf ervaren waarom wij geloven dat De Sims 4 de beste levenssimulatiegame ooit is,” aldus Rachel Franklin, VP en Uitvoerend Producent voor De Sims 4. “Dit zijn gloednieuwe Sims die dankzij hun karaktereigenschappen, emoties en doelen levensechter en complexer zijn dan je je kunt voorstellen. Jij besluit niet alleen hoe ze eruitzien, maar – en dat is nog belangrijker – ook wie ze zijn. Dankzij deze nieuwe Sims, onze krachtige nieuwe creatieve hulpmiddelen en de spiksplinternieuwe galerie is dit de beste game die we ooit hebben gemaakt.”
<—!More
ts4nieuw1

De Sims 4 vormt een enorme stap voorwaarts voor deze populaire reeks. Onze nieuwe Sims zijn omgevormd tot slimmere, emotierijke personages die tot leven komen door hun eigen vrije wil en natuurlijk door aanwijzingen van de speler. Spelers besturen de zielen, de lichamen en nu ook de harten van deze nieuwe Sims en brengen hun verhalen tot leven met een rijkheid aan details die nog niet eerder mogelijk was in de gamereeks. Combineer deze revolutionaire nieuwe Sims met de spiksplinternieuwe creatieve hulpmiddelen die krachtig, tastbaar en eenvoudig te gebruiken zijn en de gloednieuwe galerie, waarmee spelers direct in de game toegang hebben tot De Sims 4materiaal van andere gebruikers, en het eindresultaat is een prikkelende nieuwe game die een nieuw tijdperk voor De Sims inluidt.

 

De game kan gereserveerd worden via HIER. Iedereen die de game reserveert, ontvangt de Limited Edition die bestaat uit De Sims 4 plus digitaal ‘Feestbeest’ materiaal. De Sims 4 verschijnt op PC en heeft nog geen PEGI leeftijdsclassificatie. Ga voor het laatste nieuws overDe Sims 4 naar de volledig vernieuwde website: www.DeSims.nl en www.DeSims.be.

 

###

Over De Sims

De Sims™ laat miljoenen spelers overal ter wereld al meer dan tien jaar genieten van de leukste games en heeft daarmee een onuitwisbare stempel op de interactieve wereld gedrukt. De Sims is een veel geprezen wereldberoemd interactief entertainmentfenomeen. Er zijn tot op heden meer dan 175 miljoen titels verkocht. De uitgebreide portfolio wordt nog steeds verder uitgebreid op verschillende platformen, om een zo breed mogelijk publiek te bereiken en spelers op creatieve wijze te blijven inspireren. De Sims blijft aantrekkingskracht uitoefenen door de gameplay voortdurend te ontwikkelen, zodat de games altijd actueel, aangrijpend en boven alles heel erg leuk zijn. De Sims toont een microkosmos van de samenleving, waarin spelers de mogelijkheid krijgen om met het leven te spelen door virtuele wezens te creëren en besturen, waarmee het weer mogelijk is om betekenisvolle verhalen te vertellen. Kijk voor meer informatie over De Sims op www.desims.nl ofwww.desims.be.

 

Over Electronic Arts

Electronic Arts (NASDAQ:EA) is wereldleider in digitaal interactief entertainment. Het bedrijf biedt games, content en online services voor consoles, computers, mobiele telefoons en tablets met een internetverbinding. EA heeft wereldwijd meer dan 300 miljoen geregistreerde spelers.

In het boekjaar 2014 registreerde EA 3,6 miljard dollar aan opbrengsten. Het hoofdkantoor van EA ligt in Redwood City, Californië. Het bedrijf wordt geprezen om succesvolle titels als De Sims™, Madden NFL, EA SPORTS™ FIFA, Battlefield™, Dragon Age™ en Plants vs. Zombies™. Ga voor informatie over EA naarwww.ea.com/news.

Plants vs. Zombies, EA Sports, De Sims, Dragon Age en Battlefield zijn handelsmerken van Electronic Arts Inc. en haar dochterondernemingen. John Madden, NFL en FIFA zijn het eigendom van de respectieve eigenaren en worden met toestemming gebruikt.

 

8 reacties

  1. Hummm, ik wordt een beetje positiever, de sims 3 vond ik er in het begin ook niet geweldig uitzien en ik ben er helemaal weg van 😉 Ik wacht nog even op meer materiaal, want om weer klauwen vol geld uit te geven aan een nieuw sims spel…dan moet ik wel echt overtuigd zijn, tsja Spider is niet rijk en die prijzen liegen er niet om 😉

  2. vind het totaal geen verschil met de sims 3 oke grafisch misscien maar de rest blijft toch allemaal wel het zelfde , waar ik heel erg bang voor ben is dat de tram , boot , en autos allemaal niet tegebruiken zijn voor je sims maar puur bewegende opjecten zijn om je stad wat levendiger telaten uit zien
    dat zal ik echt heel erg jammer vinden

  3. Vooral de huizen bouwen ben ik erg enthousiast over. Zo fijn dat je meer mogelijkheden hebt en alles makkelijk kunt verplaatsen. Ik ben ook benieuwd hoe het is om met de nieuwe cas te spelen.

  4. Ik weet niet wat het is maar ik ben blij dat deze game los staat van de andere verhaallijnen van de van der kerkhofs etc.

    1. wel waar, als je goed gekeken hebt bij de demonstratie van bij de e3 dan zag je in beeld komen links pc en os x dus mac 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *