De Sims 4: Meldingen systeem

Ken je de ballonetjes nog die je vanalles vertelde uit De Sims 2 en De Sims 3? Ze vertelden je het over het weer, het lokale nieuws, evenementen in je buurt en nog veel meer! Deze ballonnetjes keren uiteraard terug, maar deze keer met een uitgebreider meldingen of notificatiesysteem.

Sims 4 meldingen systeem

In een apart scherm dat je kan openen met de knop rechtsboven kan je in De Sims 4 de laatste 200 meldingen terug zien voor moest je er net één gemist hebben. Ook is het een geweldige manier om verder te gaan na een tijd niet meer gespeeld te hebben: waar was ik met bezig en wat is er het laatst gebeurd?

Verder worden er iconen ingevoerd die ook erg in gebruik zijn! Als je een level omhoog gaat in een vaardigheid dan zal er bijvoorbeeld een icoontje zijn waarmee je het venster van de vaardigheid snel kan openen. Handig!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *