Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4: Officiele Gameplay Walkthrough Trailer

31 gedachtes over “De Sims 4: Officiele Gameplay Walkthrough Trailer”

 1. knoetiee

  ik ben super onder de indruk! de kavels zijn lekker levendig! maar een ding waar ik aan kan ergeren is dat de sims een beetje overdreven doen als ze aan het praten zijn gaan ze helemaal bewegen met hun armen enzo.. dat doet de mensheid toch ook niet. maar het wordt mennen en die gallerie met dat huis zie er AMAZING uit! zo snel.. maar dat komt omdat hun super super snel internet hebben bij ons is dat 1000x slomer.. maar ik ben echt onder de indruk!

 2. Koen

  Ik vind het persoonlijk leuk dat ik nou al heb gezien dat sommige bekende families terug komen. Zoals Stefano Bigoli en Nancy Landgraaf. Vraag me nu alleen af hoe Nancy nog volwassenen kan zijn als Christiaan dat ook is xD

  Vraag mij ook af hoe oud Stefano is.

    1. maxxie03

     Voordelen zijn dat kavels veel levendiger en realistischer zijn en veel groter, hebben jullie dat park gezien in de video? Die is sowieso 4 keer zo groot als de parken in Sims 3.

    2. Jo-Anne

     Dat kan komen doordat er meerdere kavels in een buurt zijn natuurlijk (en dat het oogt als 1 park, kavelgrootte 64 x 64 zit er namelijk niet meer bij). Met die levendigheid is het raar gesteld in de open wereld trouwens. Als mijn sim naar de sportzaal gaat bijvoorbeeld lopen we over de hoofden, gaan we naar een club dan kun je een bom afsteken.

 3. Luftersel

  Kan er niks aan doen, maar ben nog steeds verre van onder de indruk. He ziet er allemaal zo kinderachtig uit en ik vind het meer op een X-box game lijken dan op een PC-game. Zal wel makkelijker te draaien zijn op je computer, maar toch jammer.

 4. Ingrid

  Ziet er goed uit! Ook de mogelijkheden die je hebt als je je huis aan wilt passen vind ik een vooruitgang. En ik zag toch een vampier in het park? Die met Graham aan het schaken was?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>