31 reacties

 1. ik ben super onder de indruk! de kavels zijn lekker levendig! maar een ding waar ik aan kan ergeren is dat de sims een beetje overdreven doen als ze aan het praten zijn gaan ze helemaal bewegen met hun armen enzo.. dat doet de mensheid toch ook niet. maar het wordt mennen en die gallerie met dat huis zie er AMAZING uit! zo snel.. maar dat komt omdat hun super super snel internet hebben bij ons is dat 1000x slomer.. maar ik ben echt onder de indruk!

 2. Jammer dat de laadscherm van de sims 2 terug is. Natuurlijk ziet het er wel anders uit. Maar dat laden kan zolang duren D:

 3. Ik vind het persoonlijk leuk dat ik nou al heb gezien dat sommige bekende families terug komen. Zoals Stefano Bigoli en Nancy Landgraaf. Vraag me nu alleen af hoe Nancy nog volwassenen kan zijn als Christiaan dat ook is xD

  Vraag mij ook af hoe oud Stefano is.

 4. Ik heb liever een laadscherm en dat het huis helemaal klaar is, dan de wazig huis,vervolgens knalwitte meubels en dan 1 voor 1 de meubels kleur krijgen van sims 3.

 5. Jammer dat het moet laden telkens als je naar een andere kavel gaat.. Maarja, er zijn meer voordelen dan nadelen (:

    1. Oh, ik dacht dat je bedoelde voordelen van die met dat laden te maken hadden 😉 CAS werkt echt heerlijk ja.

    2. Voordelen zijn dat kavels veel levendiger en realistischer zijn en veel groter, hebben jullie dat park gezien in de video? Die is sowieso 4 keer zo groot als de parken in Sims 3.

    3. Dat kan komen doordat er meerdere kavels in een buurt zijn natuurlijk (en dat het oogt als 1 park, kavelgrootte 64 x 64 zit er namelijk niet meer bij). Met die levendigheid is het raar gesteld in de open wereld trouwens. Als mijn sim naar de sportzaal gaat bijvoorbeeld lopen we over de hoofden, gaan we naar een club dan kun je een bom afsteken.

 6. Voordelen voor laadschermen kan bijvoorbeeld zijn dat de kavels bevolkter zijn dan als het een open wereld was. dit zou kunnen.

 7. Kan er niks aan doen, maar ben nog steeds verre van onder de indruk. He ziet er allemaal zo kinderachtig uit en ik vind het meer op een X-box game lijken dan op een PC-game. Zal wel makkelijker te draaien zijn op je computer, maar toch jammer.

 8. Leuk filmpje! Alleen vind ik het een beetje dom dat ze doen alsof ze het echt aan het spelen zijn, terwijl dit filmpje dus allang bestond! Maar wel leuk om wat gameplay te zien.

 9. Ziet er goed uit! Ook de mogelijkheden die je hebt als je je huis aan wilt passen vind ik een vooruitgang. En ik zag toch een vampier in het park? Die met Graham aan het schaken was?

 10. Nee, dommie! Dat er bloemen op de bomen zitten, en zoveel dat de blaadjes niet meer zichtbaar zijn, of die zijn er gewoon nog niet.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *