Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4: Wat zijn de minimale pc-systeemvereisten

De minimale vereisten zijn eindelijk bekend gemaakt! Wij hebben deze minimale vereisten geciteerd voor jullie! Met dank aan Pinguintech voor het melden!

VEREIST: Internetverbinding vereist voor productactivering
BESTURINGSSYSTEEM: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8 of Windows 8.1
PROCESSOR: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ of gelijkwaardig (Voor computers met ingebouwde chipsets heeft de game het volgende nodig: 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 of gelijkwaardig)
GEHEUGEN: Minstens 2 GB RAM
HARDE SCHIJF: Minstens 9 GB vrije ruimte op de harde schijf met ten minste 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden
DVD-ROM: DVD-ROM-speler enkel vereist voor installatie
VIDEOKAART: 128 MB aan Video RAM en ondersteuning voor Pixel Shader 3.0 Ondersteunde videokaarten: NVIDIA GeForce 6600 of beter, ATI Radeon X1300 of beter, Intel GMA X4500 of beter
GELUIDSKAART: Compatibel met DirectX 9.0c
DIRECTX: Compatibel met DirectX 9.0c
INVOER: Toetsenbord en muis

13 gedachtes over “De Sims 4: Wat zijn de minimale pc-systeemvereisten”

 1. Dyon

  weetje wat handig is als ze ook informatie vrijgeven om het spel op middelmoot speelt, ik bedoel bijna iedereen heeft het minimum en tuurlijk is het handig. Maar vaak zijn de graphics heel anders dan wanneer je het ziet op de gameplay trailer

  1. Rudy

   Het spel zelf zal later ook nog een (kleine) buurt + steeds een kavel moeten renderen en dat zal hoe dan ook altijd wel zwaarder blijven dan CAS voor zowel je cpu als gpu. πŸ˜‰

   Maar het lijkt me overigens wel sterk dat je niet aan de minimale eisen zou voldoen. Vrijwel alle laptops en computers van vandaag de dag voldoen hier al met gemak aan. Wat zijn de precieze specificaties van je laptop dan eigenlijk als ik vragen mag?

    1. Rudy

     1.7 zegt me zo nog niets. Een i7 (serie), of iets met 1,7 GHz (snelheid)? In het eerste geval is het zeker wel goed genoeg en in het tweede geval vaak ook wel, zolang je maar niet een single-core cpu hebt.
     Maar als je Sims 3 aankan, moet dit ook wel te doen zijn. Qua vereiste cpu is het in ieder geval ongeveer gelijk. πŸ™‚

 2. Lisa

  Doordat de dvd-rom alleen gebruikt wordt voor de installatie heb ik toch echt wel een vraagje. Ik was van plan het spel samen met mijn broertje te kopen. We spelen het beide, en als je het samen koopt is het immers goedkoper dan als je het apart koopt. Overigens was ik dan van plan om de limited edition te kopen, anders zou ik alleen voor de basis gaan. Maar als je het spel moet registreren, denk ik niet dat je met de zelfde code het op meerdere computers kunt regristeren of wel? Met de sims 3 kan dit bijvoorbeeld wel, en met alle oudere spellen. Als je het digitaal koopt kan het sowieso niet, maar daarom zou ik ook graag voor een dvd-rom gaan.

  1. Eenhoorn

   Je kan ook de Sims 4 installeren op de computer van een familielid (later verwijder je hem daar weer), als je hem installeert komt hij vaak ook in Origin (als je dat hebt) en dan open je Origin op jouw computer, open je de plek waar je al je games ziet en installeer je de sims 4. Zo heb ik het gedaan met de Sims 3.. πŸ˜‰

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>