De Sims 4: Mini tours door Willow Creek en Oasis Springs!

SimsVIP heeft een leuk artikel online gezet waarbij zij ons een kleine tour geven door de twee werelden van De Sims 4! Ik heb de informatie uit het artikel voor jullie vertaald.

Werelden in De Sims 4 zijn opgesplitst in 5 verschillende buurten. Deze buurten zijn vervolgens weer opgesplitst in individuele kavels (commercieel en bewoonbaar) in de speelbare omgeving. Er is ook een zogenaamde ‘6de’ buurt met alleen een Park.

Alle open ruimtes in de speelbare omgeving van de wereld worden Publieke Ruimtes genoemd. Publieke Ruimtes staan je Sims toe om overal vrij te bewegen, zonder de beperking van een laadscherm! Op onderstaande plaatjes zie je delen van de wereld. De opgelichte delen horen bij elkaar en vormen samen een buurt.

Elke buurt heeft ‘speelbare’ en ‘niet speelbare’ gedeeltes. Speelbare gedeeltes bestaan uit kavels en publieke ruimtes waartoe je Sims toegang hebben, de niet speelbare gedeeltes bestaan uit lege huizen en willekeurig decor die de wereld meer laten aanvoelen als een mini-wereld. De naastgelegen omgeving rond het speelbare gebied representeert geen andere buurten. Elke buurt heeft een ander wereld decor.

SimsVIP_Buurt3

De foto hierboven geeft aan wat voor gebied speelbaar is. In dit geval het gedeelte in de rode rechthoek. Alle delen daarbuiten zijn niet speelbaar. Om je een idee te geven van hoe een buurt eruit ziet in het spel, heb ik (SimsVIP) twee mini tours gemaakt van een buurt in Willow Creek en Oasis Springs.

Met dank aan SimsVIP voor deze informatie. Alle foto’s en filmpjes zijn eigendom van SimsVIP.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 4

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *