Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 en Patches

De Sims 4: Nieuwe patch release

TS4_Gnome_Patch
Bron foto: SimsVIP

EA heeft weer een nieuwe patch vrijgegeven voor De Sims 4. Ditmaal wordt je game geüpdatet naar versie 1.0.677.20

Deze patch maakt het mogelijk om de witte omlijning, die je krijgt als je over sims of objecten beweegt, uit te zetten. Dit kan je doen bij je instellingen in het spel zelf of door -nohovereffects in te voeren bij de speleigenschappen in Origin. Voor de tweede optie moet je met je rechtermuisknop op het De Sims 4 hoesje klikken in Origin en vervolgens kiezen voor “Speleigenschappen”. Er opent zich een nieuw venster waar je deze regel kan toevoegen.

Nog een leuke extra is dat er een nieuw voorwerp is toegevoegd! De ‘klimmende kabouter’. Dit voorwerp is te vinden in de bouwmodus bij tuindecoratie.

Note: Als je je spel update, haal dan je mods folder even uit het spel. Dit om ervoor te zorgen dat er geen fouten optreden.

8 gedachtes over “De Sims 4: Nieuwe patch release”

    1. Imme

     Geef EA wat tijd. Het is maar een paar dagen geleden dat ze een andere patch hebben vrijgegeven. Ze hadden ook kunnen wachten. Door origin kunnen ze de patches veel sneller uitrollen dan dat bij de sims 3 kon. Daar hadden ze met die vervelende launcher te maken. Dus ipv kritiek leveren bekijk het van de goede kant.

 1. Jo-Anne

  Ik blijf liever gebruikmaken van de mod, omdat je met de cheat nog wel lijntjes ziet zodra je iets aanklikt. Met de mod zijn de lijntjes definitief verleden tijd.

  Ik had trouwens geprobeerd het bij de speleigenschappen te veranderen maar dat had geen effect.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>