Community Blog: Kelders, paaseieren en schilderupgrades toegevoegd aan de gratis update

De Sims 4

Maak een schilderij van decoratieve eieren in je kelder!

We hebben deze week een gratis update voor alle spelers van De Sims 4. Als je de game pasgeleden hebt geladen, dan heb je de update waarschijnlijk al gedownload. Zo niet, dan staat je een verrassing te wachten want hij zit boordevol nieuw materiaal, volledig gratis voor al onze spelers.

Naast de algemene tweaks en reparaties die je kunt lezen in de patchopmerkingen , voegt deze patch vier updates aan de basisgame toe: kelders, een upgrade van de schildersezel, twee nieuwe kapsels (ontgrendeld dankzij het harde werk van de community tijdens het O jaa! weekend) en een paaseierenjacht die doorloopt tot eind april.

Laten we met een grote beginnen: kelders en een vierde verdieping. Dit zijn niet zomaar kelders, dit zijn De Sims 4-kelders. Je kunt twee niveaus omlaag graven en ze bewerken met alle creatieve hulpmiddelen die beschikbaar zijn in Bouwen om de meest waanzinnige kavels te maken. En nu we toch bezig zijn, we hebben een nieuwe verdieping boven de grond toegevoegd! Dus nu kunnen gebouwen in De Sims 4 zes verdiepingen hebben in plaats van drie. @SimGuruRomeo heeft eerder deze week een blog geschreven over deze veranderingen dus neem vooral een kijkje voor meer informatie.

Als je iets zoekt om die kelders mee aan te kleden, dan geeft deze update je ongetwijfeld alles wat je nodig hebt. Ook zijn er schildersezelupdates beschikbaar in deze nieuwe patch waarmee je Sims portretten kunnen schilderen van dingen die ze in de wereld zien. Wil je een portret van de geliefde van je Sim aan de muur? Ga je gang! Wil je een schilderij van je huis maken om in je huis op te hangen? Een beetje vreemd, maar we geven je alle vrijheid.

We beginnen ook met een tijdelijke uitdaging die tot eind april doorloopt. We noemen hem de Paaseierenjacht! Deze maand kunnen je Sims een aantal decoratieve eieren in de wereld vinden. Er zijn er tien in totaal en ze maken deel uit van een nieuwe collectie die maar een paar weken beschikbaar is. Als je ze allemaal verzamelt, ontgrendel je een enorm knuffelkonijn!

De Sims 4

We zijn echt enthousiast over deze updates en kijken er naar uit om de geweldige creaties van jullie te bewonderen.

TheSims.com

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *