Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Gamescom 2015: Datum en tijd EA persconferentie

Gamescom

EA Pressconference at gamescom 2015

When: Wednesday, August 5, 2015, 9:30 AM – 11:00 AM

Op de site NeoGAF heeft een van de leden een uitnodiging ontvangen voor de persconferentie van EA op Gamescom 2015. Deze zal namelijk plaatsvinden op 5 augustus van 9:30 uur tot 11:00 uur. Hierin zal EA allerlei informatie geven en videomateriaal laten zien van aankomende games, dus msschien dat er dan ook wel iets nieuws van De Sims 4 te zien zal zijn!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>