Community blog: Jullie hebben 92.800.000 Sims gemaakt in het eerste jaar van De Sims 4!

En nog veel meer!

Wauw, de tijd vliegt wanneer je met het leven speelt! Deze week is het één jaar geleden dat De Sims 4 wereldwijd gelanceerd werd en ik wil iedereen bedanken die deze game tot nu toe heeft gespeeld en samen met ons de wereld van De Sims verkent. Het was fantastisch om de game te maken en iedere dag staan wij als ontwikkelaars versteld van de creativiteit van jullie als spelers.

Jullie hebben de afgelopen twaalf maanden heel wat met De Sims 4 gespeeld. Zoveel zelfs, dat we een grafiek hebben gemaakt van alle fantastische aantallen. Bijna 93 miljoen Sims gecreëerd? 235 miljoen keer O jaa! Jullie hebben het dit jaar druk gehad! Bekijk nog meer geweldige statistieken verderop in deze blog.

De lancering van De Sims 4 was pas het begin; we hebben afgelopen jaar geluisterd naar jullie feedback en nieuwe gameplay geleverd. We zagen dat jullie behoefte hadden aan nieuwe carrièremogelijkheden en daarom hebben we een update uitgebracht met nieuwe carrières voor jullie Sims. Toen jullie zeiden dat jullie meer ruimte nodig hadden voor jullie Sims om te leven, werken en spelen, hebben we de nieuwe wereld Newcrest toegevoegd. Jullie lieten ons weten dat jullie meer bouwmogelijkheden wilden zien en daarom hebben we in juli een update uitgevoerd met daarin afgesloten deuren en halve muren.

Dankzij jullie reacties en passie was dit een geweldig eerst jaar voor De Sims 4 en hiermee kunnen we het komende jaar nog beter maken! We hebben nog veel meer geweldigs in petto, waaronder het De Sims 4 Beleef het Samen Expansion Pack.

Nogmaals, ik kan jullie namens Maxis niet genoeg bedanken voor jullie bijdrage aan De Sims 4. We hebben een fantastisch jaar achter de rug. De Sims 4 zal iedere maand nog groter en beter worden en we vinden het geweldig dat jullie deel uitmaken van dit proces.

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *