Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 en De Sims 4 Beleef het Samen

De Sims 4 Beleef het Samen: 12 november duikt ook in Nederland op als releasedatum

De Sims 4 Beleef het Samen

Langzamerhand zien we bij steeds meer webshops de releasedatum van 12 november opduiken voor de aanstaande uitbreiding De Sims 4 Beleef het Samen. Afgelopen week zagen we het al bij grote internationale webshops zoals Amazon en nu ook al bij het Nederlandse Bol.com. Hoewel officieel nog niets bevestigd is door EA, lijkt het er nu wel sterk op dat 12 november daadwerkelijk de releasedatum gaat worden!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>