Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Beleef het Samen

De Sims 4 Beleef het Samen: Kaart van Windenburg

De Sims 4 Beleef het Samen: Windenburg

Deze week zijn er verschillende hands-on events van De Sims 4 Beleef het Samen en hoewel er eigenlijk een embargo zit op het delen van screens, is er nu toch al een – ondertussen alweer verwijderde – foto gepost door DirectSims met daarop de kaart van Windenburg. Er is bovendien goed te zien dat dit duidelijk een ander soort wereldkaart is dan we nu hebben. Misschien dat de wereldkaarten daarom allemaal een upgrade gaan krijgen?

Met dan aan SimsDomination voor de tip!

Een gedachte over “De Sims 4 Beleef het Samen: Kaart van Windenburg”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>