Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Beleef het Samen

De Sims 4 Beleef het Samen: Live broadcast op vrijdag!

De Sims 4 Beleef het Samen

The Sims heeft zojuist bevestigd dat we vrijdag om 20:00 uur Nederlandse tijd een live broadcast te zien krijgen van De Sims 4 Beleef het Samen! De broadcast zal te zien zijn via het Twitch kanaal van The Sims en zullen we tegen die tijd weer op de homepage plaatsen.

Een gedachte over “De Sims 4 Beleef het Samen: Live broadcast op vrijdag!”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>