Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 en De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires

De Sims 4 Valentijnskaart

Valentijnskaart

Nog een paar dagen en dan is het alweer Valentijnsdag en speciaal daarvoor heeft EA van een aantal van haar spellen Valentijnskaarten gemaakt. Zo ook van De Sims 4 welke je hierboven kunt zien! Klik hier om alle kaarten te vinden en klik hier om de kaart van De Sims 4 op ware grootte inclusief achterkant te vinden.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>