De Sims 4 Kinderkamer accessoires aangekondigd!

Ruim twee maanden geleden verscheen er de korte teaser waarin de nieuwe pakketten voor De Sims 4 die in de maanden daarop volgend uit zouden gaan komen, alvast kort werden geïntroduceerd: eerst in de lente een game pack rondom restaurants en even later in de zomer een accessoirespakket rondom kinderspullen. Dat game pack is, zoals de meesten onderhand wel zullen weten, eerder deze maand al uitgebracht in de vorm van De Sims 4 Uit Eten, en vandaag is het dan ook eindelijk de beurt aan het accessoirespakket: De Sims 4 Kinderkamer accessoires is door middel van de bovenstaande trailer namelijk officieel aangekondigd en zal over precies zeven dagen op dinsdag 28 juni uitkomen!

Zoals de naam al wel doet vermoeden, richt het pakket zich helemaal op kinderen en de styling van hun kinderkamer. Zo zullen er straks verschillende nieuwe meubels, posters en andere accessoires in het pakket te vinden zijn, en zullen er, zoals gebruikelijk bij accessoirespakketten, ook twee nieuwe premium-objecten inzitten: het Monster Strijdstation en het Poppentheater. Mocht je meer willen weten over De Sims 4 Kinderkamer accessoires, vergeet dan vooral niet ook de nieuwste Community blog door te lezen!

Wat vinden jullie tot nu toe van dit pakket? Spreekt het je aan, of is het juist allemaal weer té kinderachtig? Laat het vooral horen in een reactie onder dit bericht!

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *