Community blog: Galerieschijnwerper – heerlijke door fans gemaakte restaurants uit het De Sims 4 Uit Eten Game Pack

In het De Sims 4 Uit Eten Game Pack* kun je jouw eigen restaurant bouwen, beheren en runnen. En dankzij De Sims 4 Galerie kunnen Sims van over de hele wereld hun creaties delen. Wil je zien wat andere fans van de Sims allemaal maken met dit pack? We hebben de mooiste en meest creatieve kavels uitgezocht die door mensen uit de community zijn gemaakt.

Hier zijn een paar van onze favorieten!

Sentiero Sabbioso

Sentiero Sabbioso door Vale1187. Dit is een geweldig restaurant aan zee, met hoge muren die de wind afschermen en toch het gevoel geven dat je Sims heerlijk van de buitenlucht kunnen genieten. Jippie!

Garden Outdoor Restaurant

Garden Outdoor Restaurant door scelestious. Jeetje, wat is dit een mooi open en intiem plekje! Het lijkt wel een geheim paradijsje; perfect voor een afspraakje.

Ice Cream Parlor

Ice Cream Parlor door Zombiena. Kom op, jongens. Dit is een ijssalon in de vorm van een ijsje. Serieus, als je hier nog verdere uitleg voor nodig hebt, dan heb je het gewoon niet begrepen.

Bluewater Corral

Bluewater Corral door Carmiinaa. Jouw Sim zal behoorlijk opgedoft voor de dag moeten komen om hier een hapje te eten, maar moet je deze locatie eens zien! Zo ruim en symmetrisch; heerlijk.

Marzanno Italia2

Marzanno Italia2 door salzazet89. Dit restaurant met een Italiaans tintje is gegarandeerd geschikt voor het hele gezin!

Wolftrap Bistro

Wolftrap Bistro door Fluff9801. Het summum van modern dineren! Deze bistro heeft werkelijk alles voor Sims die van minimalistische en monochromatische gerechten houden.

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *