Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Kinderkamer accessoires

[Reminder] Vanavond De Sims 4 Kinderkamer accessoires Live Broadcast!

Vanavond om 22:00 uur Nederlandse tijd zal er een officiële Live Broadcast plaats gaan vinden waarin het accessoirespakket De Sims 4 Kinderkamer accessoires zal worden getoond. Het doel hiervan is je nog voor de uiteindelijk releasedatum van volgende week dinsdag al een beter beeld te geven van wat het pakket nou precies bevat: een ideale manier dus om wat meer over het pakket te weten te komen, mocht je nog twijfelen! Via de bovenstaande stream kun je de Live Broadcast vanavond live op onze homepage volgen. Mocht het hier niet werken, dan kun je ook nog altijd terecht op de officiële Twitch pagina van The Sims.

Voor degene die het vanavond missen, zullen we de herhaling van de stream natuurlijk zo snel mogelijk plaatsen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>