Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Kinderkamer accessoires

Herhaling De Sims 4 Kinderkamer Accessoires Live Broadcast

Voor diegene die de Live Broadcast van gisteravond over De Sims 4 Kinderkamer Accessoires hebben gemist, is hier de herhaling. De Live Broadcast begint rond 2:34 met een korte introductie. Hierna is om 4:30 Creëer-een-Sim aan de beurt en rond 12:30 de Koopmodus. Als laatste is het rond 22:27 tijd voor de algehele Gameplay van het accessoirespakket en dat dan duurt tot ongeveer 1:11:00 waarna er nog een korte afsluiting is.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>