Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Stedelijk Leven

De Sims 4 Stedelijk Leven: Officiële aankondigingstrailer

Zojuist is de officiële aankondigingstrailer van De Sims 4 Stedelijk Leven online gekomen. Meteen krijgen we al een hoop te zien van het pakket zoals de nieuwe buurt San Myshuno en al haar verschillende culturen en allerlei nieuwe activiteiten zoals basketbal die we daarin kunnen beleven. Meer daarover staat overigens ook nog allemaal rustig uitgelegd in de Community Blog van vandaag, dus vergeet die vooral ook niet door te lezen. Veel info allemaal ineens zo, maar waar kijken jullie eigenlijk het meest naar uit op het moment? Laat het vooral weten in de reacties onder dit bericht!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>