De Sims 4 Wasgoed Accessoires: eerste Concept Art

Concept Art Wastafel

SimGuruGraham is tijdens de Live Broadcast van gisteren over De Sims 4 Fitness Accessoires ook al kort even ingegaan op De Sims 4 Wasgoed Accessoires. De Sims 4 Wasgoed Accessoires wordt een nieuw accessoirespakket waarbij wij als community actief mogen meestemmen over de richting van het pakket en inmiddels al hebben kunnen kiezen wat het thema en stijl wordt, en welke voorwerpen en kleding en daardoor in het pakket zullen komen. Volgende week (23 tot en met 26 juni) gaan we weer stemmen over de speciale gameplayvoorwerpen uit het pakket.

Tijdens de Live Broadcast heeft SimGuruGraham dat hele proces even kort herhaald en is ‘ie wat dieper ingegaan op hoe bepaalde voorwerpen worden gemaakt straks. De deur zal zo bijvoorbeeld twee versies krijgen; een mét en eentje zonder gordijn, en zo geldt dat nog wel voor meer voorwerpen. Mocht je dat willen terugkijken, dan kan dat in dit bericht vanaf 41:45. Het enige echte nieuwtje was echter een nieuwe Concept Art van de wastafel uit het pakket zoals je hieronder kunt zien. De kwaliteit ervan is niet geweldig omdat het een screenshot van een live stream is, maar het geeft je een beeld van hoe het object er straks uit zou kunnen gaan zien.

Concept Art wastafel

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *