Winnende voorwerpen uit afgelopen stemronde De Sims 4 Wasgoed Accessoires

Winnende voorwerpen De Sims 4 Ecologisch Leven

SimGuruGraham heeft op het internationale forum de winnende voorwerpen getoond uit de afgelopen stemronde van De Sims 4 Wasgoed Accessoires. In die ronde was het de bedoeling dat we allemaal een hoop voorwerpen en kledingstukken mochten selecteren welke wij graag zouden willen zien, waarna de voorwerpen en kledingstukken met de meeste stemmen simpelweg zouden winnen. Dat is inmiddels al weer ruim twee weken geleden, al duurde het even voordat ze alle resultaten op een rijtje hadden. Van de voorwerpen vind je die in de onderstaande screenshot; de uitslag van de kleding mogen we in de komende dagen nog verwachten.

Winnende voorwerpen uit De Sims 4 Wasgoed Accessoires” width=

Al tel je goed zie je dat het overigens geen 28 maar 29 voorwerpen zijn. Een van de ontwerpers had volgens SimGuruGraham namelijk tijd over waarin hij alvast aan de fauteuil is begonnen. Bonus!

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *