Slowaakse webshop toont De Sims 4 Honden en Katten

De Sims 4 Honden en Katten verschijnt op BRLOH

De Slowaakse webshop BRLOH heeft een nieuwe uitbreiding voor De Sims 4 in hun assortiment opgenomen: De Sims 4 Honden en Katten. Dat is zo’n uitbreiding waarvan je gezien de vraag van Simmers eigenlijk altijd wel zeker kunt zijn dat ‘ie er gaat komen. Zeker na alles wat er de afgelopen maanden van is gevonden in de broncode van De Sims 4, zou het gerucht dus zomaar eens kunnen kloppen. Ik heb daar niet alles van lopen posten, maar het is al met al nog best wat en zeker niet heel lastig te vinden.

De Sims 4 Honden en Katten verschijnt op BRLOH

In ieder geval wordt er van de uitbreiding zelf verder vrij weinig nieuwe informatie getoond, naast dan de (vermoedelijke) releasedatum. Die staat nu namelijk op 9 november 2017 voor Europa, wat dan wereldwijd twee dagen eerder zal zijn. Nog zo’n vijf maanden dus als de geruchten kloppen.

Een officiële aankondiging eind deze week op EA Play (10 tot 12 juni) hoeven we overigens niet te verwachten; SimGuruDrake heeft namelijk al bevestigd dat daar enkel hands-on sessies worden gehouden van De Sims 4 en De Sims Mobile; niets meer. Dan kijk je al gauw naar gamescom aangezien zo’n uitbreidingen normaliter wel wat grootser onder de aandacht worden gebracht, maar die beurs komt pas over ruim twee maanden (22 tot 26 augustus). Hopelijk dat we tussendoor dus al iets meer gaan horen!

Met dank aan Sims Community voor de tip!

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *