Gestapelde vloerkleden in De Sims 4 Wasgoed Accessoires ook los in het pakket

Losse en gestapelde vloerkleden in De Sims 4 Wasgoed Accessoires
Het grote vloerkleed zal niet alleen in z'n geheelheid in De Sims 4 Wasgoed Accessoires zitten, maar ook nog eens als drie losse vloerkleden.

We hebben het wel vaker gezien in De Sims 4: verschillende vloerkleden die samengevoegd worden tot één groot object. Hoewel zoiets vaak een speels effect geeft en simpel te gebruiken is, zijn er genoeg situaties denkbaar waarin óf het geheel net te groot is óf net een verkeerde kleur heeft bij een van de vloerkleden. De Sims 4 Wasgoed Accessoires kent ook weer zo’n vloerkleed, maar komt gelukkig ook met de losse vloerkleden, zo heeft SimGuruGraham laten weten. Zie ook de onderstaande foto voor een overzichtje van de vloerkleden:

Losse en gestapelde vloerkleden in De Sims 4 Wasgoed Accessoires
Het grote vloerkleed zal niet alleen in z’n geheelheid in De Sims 4 Wasgoed Accessoires zitten, maar ook nog eens als drie losse vloerkleden.

Waarom dit normaliter dan niet altijd gedaan? Dat komt simpelweg omdat losse voorwerpen ieder als apart voorwerp tellen. Zeker de accessoirespakketten hebben namelijk een strakke limiet op hoeveel voorwerpen er in het pakket kunnen zitten. En dan is één zo’n groot vloerkleed vaak interessanter dan een enkel los vloerkleed, simpelweg omdat die al genoeg in het basisspel zitten.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *