Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Wasgoed Accessoires

Alle voorwerpen uit De Sims 4 Wasgoed Accessoires

Hoewel De Sims 4 Wasgoed Accessoires pas in 2018 zal uitkomen, heeft zijn afgelopen week al alle features uit het pakket voltooid. Vanaf nu staat het in het teken van het fixen van bugs en dergelijke, aldus SimGuruGraham.

Vandaag heeft SimGuruGraham daarom ook deze screenshot gedeeld waarop we alle voorwerpen en beschikbare stijlen kunnen zien. Hoewel het geen grote screenshot is, laat het wel zien dat er straks voldoende is om uit te kiezen qua kleuren.

Alle voorwerpen uit De Sims 4 Wasgoed Accessoires

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>