Vanavond eerste De Sims 4 Console live stream

De Sims 4 op de Xbox One

Vanavond om 20:00 uur Nederlandse tijd zal de eerste van de twee live stream over De Sims 4 Console te volgen zijn. Tijdens deze eerste live stream zal het gehele basisspel worden getoond en krijgen we dus ook eindelijk wat meer te weten over de precieze besturing en interface. Zoals gebruikelijk duurt dit ongeveer een uurtje en kun je vanavond via de onderstaande stream live meekijken. Mocht dat niet werken, dan kun je ook nog altijd terecht op Twitch. Voor degene die het niet kunnen zien vanavond zullen we in dit bericht na afloop de herhaling plaatsen.

Update 21:25: de herhaling staat online!

Volgende week maandag begint om dezelfde tijd de tweede live stream over De Sims 4 Console. Dan zal het gaan over alle uitbreidingen die al vanaf de release naar de console komen: De Sims 4 Perfecte Patio Accessoires, Vintage Glamour Accessoires, Vampieren en Stedelijk Leven. Later die week, op 17 november 2017, komt het spel uit voor de PlayStation 4 en Xbox One, al kun je drie dagen eerder toegang krijgen door de Deluxe Party Editie te reserveren of zelfs al vanaf 9 november door een EA Access-abonnement te hebben op de Xbox.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *