Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4, De Sims 4 Honden en Katten en De Sims Mobile

De Sims Mobile komt nog dit kwartaal uit

Andrew Wilson, CEO van EA, heeft bevestigd dat De Sims Mobile dit kwartaal eindelijk wereldwijd moet gaan uitkomen. Het nieuwe mobiele spel was al in mei vorig jaar aangekondigd, maar is sindsdien ook flink veranderd.

Sinds mei vorig jaar wachten we al op de wereldwijde release van De Sims Mobile. Gelukkig lijkt dat wachten nu bijna voorbij; Andrew Wilson, CEO van Electronic Arts, heeft gisteren in de presentatie van de kwartaalcijfers en vooruitblik op het volgende kwartaal namelijk bevestigd dat De Sims Mobile nog dit kwartaal moet uitkomen. Aangezien in de vorige kwartaalcijferpresentatie is verteld dat De Sims Mobile was uitgesteld tot de lente van 2018, kun je er daarmee vrij zeker van zijn dat de release dan ergens in maart dit jaar zal vallen.

Also in Q4, The Sims Mobile will launch worldwide on iOS and Android. This game is a major leap forward for the franchise, combining the unique Sims magic with new dimensions of social play. Sims players are some of our most diverse and committed fans, and with games like The Sims 4 and The SimsFreePlay, we’ve shown how we build and deliver for these communities over many years.

EA

De Sims Mobile

De Sims Mobile is het nieuwe mobiele spel uit de De Sims-reeks. Het zal net zoals De Sims FreePlay een gratis te spelen spel zijn maar met in-game aankopen om sneller interacties te kunnen voltooien. In mei vorig jaar is het spel al soft-launced in Brazilië en inmiddels kunnen ook Simmers uit Spanje, Ierland en Australië het spel spelen.

De Sims Mobile

Sindsdien is er echter ook vrij veel veranderd aan het spel. Ik heb er zelf niet al teveel aandacht meer aan besteed om af te wachten tot aan de release, maar er is zeker veel verbeterd de afgelopen tijd. Interacties lopen bijvoorbeeld net zoals in De Sims 4 niet langer altijd maar positief af, karaktereigenschappen spelen een belangrijkere rol in het leven van je Sims, en ook zijn er meer verschillende sociale evenementen.

De Sims 4

In het verslag ging het – zoals we inmiddels wel vaker hebben gezien – verder ook nog over de aanhoudende groei van De Sims 4. Niet geheel onverwachts was De Sims 4 Honden en Katten het best verkopende uitbreidingspakket voor De Sims 4 tot op heden en heeft dat pakket alleen al gezorgd voor een groot deel van de inkomsten uit uitbreidingen uit alle EA-games. Ook de release op de console heeft bijgedragen aan de groei van spelersaantallen over het jaar van 35 procent.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>