De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires uitgebracht op de console

Vanaf vandaag kunnen Simmers op de PlayStation 4 en Xbox One aan de slag met het volgende accessoirespakket: De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires. Met nog een week te gaan tot aan Valentijnsdag kun je met dit pakket ook je Sims laten genieten van dat moment. Zoals gebruikelijk bij accessoirespaketten kost De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires 10 euro en kun je ‘m vinden in de PlayStation Store of Xbox Store respectievelijk. Lees vooral ook onze review door mocht je nog twijfelen over het pakket.

Samen met de Fontein van Gluteus Maximus is de Fluisterende Wensput een van de speciale gameplayvoorwerpen uit dit accessoirespakket. Het leuke aan de fontein is dat je dat je kunt wensen voor verschillende dingen zoals meer Simdollars of promotie, maar dat dat niet altijd uitkomt. Of beter gezegd, iedere wens kent verschillende mogelijke uitkomsten op basis van hoe ‘goedgezind’ de fontein op dat moment. Het blogbericht hieronder dat vanwege de release vandaag is verschenen, toont wat meer van die mogelijke uitkomsten. Mocht je er nóg meer over willen weten, dan kun je dat vinden in deze speciale gids.

De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires is nu uit op de console!

Vraag het aan de wensput

Met de release van De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires op Xbox One en PlayStation 4 krijgen je Sims de beschikking over de Fluisterende Wensput, die het leven van je Sims voorgoed kan veranderen! Sims kunnen kiezen uit negen verschillende wensen, zoals geluk, romantiek, jeugd en Simdollars. Maar als de wensput in een slecht humeur is, kan een wens wel eens volledig verkeerd uitpakken.

Romantisch, lucratief of griezelig; je weet nooit wat het resultaat is! Om je alvast een voorproefje te geven, vind je hier de interessantste wensen die je Sims kunnen doen.

De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires

Pech in de liefde

Een Sim die liefde wenst kan een perfecte partner of een liefdevolle relatie verwachten. Maar wat gebeurt er als de Fluisterende Wensput in een rotbui is? Dan kan je Sim wel eens een nieuwe vijand tegenkomen. . . in bed. Jouw Sim vindt deze irritante blaaskaak verachtelijk, maar om onverklaarbare reden toch heel aantrekkelijk. Je kan je voorstellen dat de vonken er vanaf springen in deze turbulente en zeer zeldzame relatie. Als je op zoek bent naar ware liefde hoef je alleen te wensen, maar misschien wordt het niet de ware liefde die je verwachtte!

Simdollars ten koste van alles?

Als jouw Sim de vurige wens heeft om schatrijk te worden, kan het zomaar geld gaan regenen. Maar de Fluisterende Wensput heeft een wreed gevoel voor humor en kan de woorden van je Sims verdraaien. Wat zou jouw Sim doen met een sappige roddel? En niet zomaar een roddel: een geheim dat zo pijnlijk is, dat een andere Sim vast en zeker geld zou betalen voor jouw zwijgen? In plaats van zomaar een wens om rijkdom in te willigen kan de put jouw Sim opzadelen met een interessant dilemma. Is afpersing het geld waard?

Deel je geluk

Als je gelukkig bent, verdwijnen je problemen als sneeuw voor de zon, toch? In sommige gevallen zal je Sim inderdaad rondlopen met een lach op het gezicht en een heel blije gemoedstoestand die maar niet weg lijkt te gaan! Maar zo simpel is het niet als je wenst bij de put. Wie weet wordt je Sim vervloekt, waarbij de vrolijkheid wegsijpelt naar andere Sims. Hoe vrolijker die Sims worden, des te verdrietiger wordt de jouwe. Wat een tranendal! Natuurlijk is dit maar één van de mogelijke uitkomsten.

Er is niets mooier dan een comeback

Wist je dat spoken kunnen wensen om weer te leven? En dat die wens ook ingewilligd kan worden? Met dit mirakel krijgt de betreffende Sim niet alleen een tweede kans om te leven, maar er zal ook een pact worden gesloten met Magere Hein, zodat de Sim in de toekomst aan de dood zal ontkomen. Hoe klinkt onsterfelijkheid? Moewhahahaha.

De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires

Ervaar deze momenten vandaag nog zelf met jouw eigen Sims, en ontdek nog veel meer terwijl je met de Fluisterende Wensput (en andere leuke dingen) speelt in De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires!

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *