Origin toont eerste details over De Sims 4 Jungle Avonturen

In de kwartaalteaser van een maand geleden werd duidelijk dat we dit kwartaal twee uitbreidingen zouden krijgen; De Sims 4 Wasgoed Accessoires was het eerste pakket en is inmiddels ook al uitgebracht, maar over het tweede game pack rondom avonturen hebben we nog niet heel veel gehoord. Toch lijkt de aankondiging daarvan nu ook niet lang meer op zich te laten wachten. Origin toont sinds de update van eerder vandaag per ongeluk De Sims 4 Jungle Avonturen namelijk al als het nieuwe game pack. Je kunt het vinden door naar de tab Extra content onder De Sims 4 te gaan. Het is inmiddels alweer van Origin afgehaald.

Hoewel er helaas nog geen afbeeldingen bij worden getoond, wordt er al wel de officiële productbeschrijving bij genoemd. En daaruit kunnen we toch ook al een aantal interessante feitjes over het game pack halen:

  • Het bevat een nieuwe wereld genaamd Selvadorada. Hoewel er niet heel veel informatie over wordt genoemd, wordt het in ieder geval een wordt met een jungle inclusief bijbehorende gevaren en geheimen.
  • Je kunt in de wereld de verborgen tempel verkennen en daar waardevolle schatten vinden. Dat gedeelte van de beschrijving doet mij in ieder geval héél sterk denken aan De Sims 3 Wereldavonturen, dus waarschijnlijk dat ook De Sims 4 Jungle Avonturen die kant opgaat.

In de spelbestanden kan ik overigens nog geen verwijzingen vinden naar De Sims 4 Jungle Avonturen, dus er volgt sowieso nog een nieuwe update kort voordat dat pakket wordt uitgebracht. Aangezien we normaliter steeds eens per maand een update krijgen, zou je dan zeggen dat het game pack dan in maart zou moeten uitkomen. Omdat dit nu echter al uitlekt, zou het desondanks nog altijd ook prima al eind februari kunnen zijn. We zullen het zien!

Met dank aan SimsVIP voor de tip!

Verken een unieke wildernis en ontdek een tempel, jungle-obstakels, vervloekte relikwieën en schatten. Maak kennis met de cultuur en gebruiken van Selvadorada, van plaatselijke lekkernijen tot pittige nieuwe dansmoves!

Belangrijkste kenmerken

  • Ga op avontuur naar Selvadorada. Reis naar Selvadorada, een nieuwe bestemming waar je Sims vriendschappen kunnen sluiten in de cantina of essentiële survivalgear kunnen kopen. Sims proeven traditioneel eten, dansen op nieuwe muziek, maken kennis met plaatselijke gewoontes en shoppen voor authentieke decoraties. Steek je Sims in plaatselijke kleding, variërend van outfits met kleurrijke patronen tot robuuste kleding die geschikt is voor de jungle!
  • Ontdek de jungle. Sims trekken stevige kleding aan en bereiden zich voor op het gevaar als ze diep de jungle intrekken en oude artefacten en ruïnes ontdekken. Kijk uit voor natuurlijke gevaren en obstakels, zoals dodelijke bijen en giftige spinnen. Zorg dat je Sims scherp blijven!
  • Ontdek een verborgen tempel. Je Sims zullen aangenaam verrast worden als ze op een unieke tempel stuiten. Verken geheimzinnige kamers waar Sims waardevolle relikwieën, geweldige schatten of onheilspellende zaken kunnen vinden! Laat je Sims keer op keer teruggaan om nieuwe uitdagingen aan te gaan en tal van verschillende schatten of valstrikken te ontdekken.
  • Verzamel oude artefacten. Ontdek verborgen voorwerpen als Sims op zoek gaan naar oude artefacten en geheimzinnige relikwieën. Sims kunnen deze waardevolle voorwerpen opgraven en wat beter bekijken op de archeologietafel om de waarde vast te stellen, maar kijk uit voor namaakvoorwerpen!

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

1 reactie

  1. Ah, daar komen de beestjes dus vandaan en ze zijn nog dodelijk ook :O
    Ik kan haast niet wachten om op avontuur te gaan met mijn eigen Indiana Sims ^^

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *