Nieuwe teaser toont accessoirespakket rondom De Sims 4 Honden en Katten

De Sims 4 Honden en Katten accessoirespakket

Uit het niets is hier dan ineens weer een teaser die een nieuw accessoirespakket voor De Sims 4 aankondigt; een teaser die hoe dan ook meer vragen oproept dan dat het beantwoordt:

Allereerst hebben we volgens de kwartaal teaser van januari inmiddels alle content voor dit kwartaal namelijk al gehad; eerst het accessoirespakket De Sims 4 Wasgoed Accessoires en nu net het game pack De Sims 4 Jungle Avonturen. Nou kun je dat breed opvatten en zeggen dat de meteorologische winter – de teaser had het immers over “deze winter” – inderdaad al voorbij is, al is zelfs dan de timing opvallend. Alle voorgaande teasers gingen namelijk wel over drie maanden.

Het tweede opvallende punt is dat dit een accessoirespakket is dat zich op De Sims 4 Honden en Katten richt. Zoals ook expliciet vermeld staat in de teaser is dat uitbreidingspakket namelijk vereist voor het volledig werken van dit accessoirespakket. Voor het eerst dus een uitbreiding op een uitbreiding, al wordt niet verteld voor welk percentage van de content dat geldt. Daarbij zegt de teaser dat het gaat om “het zorgen voor een nieuw huisdier”, “het aankleden van honden en en katten”, en “het decoreren met nieuwe dierenprintjes”. Uitmelkerij of gaat dit nog echt van toegevoegde waarde zijn? We zullen het morgenavond, dinsdag 6 maart 2018, zien. Iemand al een beter idee over wat we zoal zouden kunnen gaan zien in dit accessoirespakket?

Misschien dat de ‘hints’ van SimGuruGraham trouwens toch niet zo nep bleken te zijn…

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *