Community blog: Izzy Fabulous uit De Sims Mobile

Izzy Fabulous

Hallo, mijn lieve fabulista’s! Izzy Fabulous hier. Trendy bedenker, pro-stippen-print, luxe-maar-met-de-hand-op-de-knip en vriendelijke buurstylist. Vergeet niet om mijn Modeboetiek aan Parkzijde te bezoeken in De Sims Mobile! Eerste bezoekers krijg gratis een op maat gemaakt ontwerp, waarmee ze op elk feest de show zullen stelen.

Ik weet dat dit raar klinkt, maar mijn winkel was niet altijd het modemekka wat het vandaag de dag is. Ik heb pas een brief gevonden die ik aan mijn zus Mo had geschreven op mijn eerste dag in de stad. Ik kwam ‘m tegen op de manier waarop ik de meeste schatten vind: tijdens het catalogiseren van mijn collectie fluwelen jassen. Helaas werd de brief naar me teruggestuurd omdat het postkantoor het gebruik van glitterpapier afkeurt vanwege gewichtsbeperkingen (sorry hoor dat ik het saaie plaatselijke postkantoor wat meer glans wilde geven.) In plaats daarvan heb ik elke zin getweet en het origineel bewaard, dat ik nu graag met jullie wil delen.

Veel plezier ermee! En ik wil jullie ook BEDANKEN! Voor jullie, mijn lieve fabulista’s.

XOXO,
Izzy

Izzy Fabulous

Aan:

Mo Fabulous
5510 Chique Straat
Modedistrict, San Myshuno

Lieve Mo,

Ik ben gisteren op Parkzijde aangekomen en heb de perfecte plek voor een snoezig klein koffiehuis gevonden. In tegenstelling tot strepen en bloempatronen, combineren lange autoritten en decoratieve riemen niet echt met elkaar. Ik zit onder de striemen! Na het afhandelen van alle drukte, ben ik aan de slag gegaan om me klaar te maken voor toekomstige fashionista’s.

Iedereen die ik tot nu toe heb ontmoet is zo lief. Sommigen kunnen wel wat stijladvies en een make-over gebruiken, maar daar weet Izzy Fabulous wel raad mee! Ik denk dat ik je advies ga opvolgen en Modejuwelen voor mijn ontwerpen ga vragen.

Je moet echt op bezoek komen want ik heb ook groot nieuws: ik weet nu hoe ik op maat gemaakte effecten in mijn ontwerpen kan verwerken. Inderdaad! Dus als je een blazer wilt hebben die letterlijk sprankelt of een vestje met engelvleugels zoekt, kom dan gewoon langs! Dat geldt voor iedereen die mijn winkel aan Parkzijde bezoekt. Sims kunnen met hun outfit pronken op feesten in de hoop dat ze stickers krijgen voor hun snoezige of juist sexy look!

Dit is echt een modieus omslagpunt voor mij en ik wed dat jij je ook zo voelde toen jij je kapsalon opende! Bedankt dat ik nog even langs mocht komen trouwens. Ik ben dol op mijn roze look. En ik maar denken dat ik een paars type was… Maar ik ben gewoon al die tijd zuurstokroze geweest!

Maar daar draait mode en stijl ook om. Laten zien wie je bent! Risico durven nemen! De wereld vertellen dat het jou niet uitmaakt dat het buiten vochtig is. Jij draagt gewoon suède en daarmee uit. Einde verhaal. Of is het slechts het begin?

Ciao voor nu, Mo! Ik mis je verschrikkelijk. Kom snel langs!

XoXo,
Izzy

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *