Community blog: De Sims 4 en Square Enix vieren de lancering van de FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION

Final Fantasy XV

Zet je schrap voor geweldige Sims en avatars met FFXV-thema in beide games.

Hallo, Simmers en Final Fantasy-fans!

Hier bij Maxis kijken we halsreikend uit naar de wereldwijde lancering van de FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION op 6 maart 2018. Om deze speciale gebeurtenis te vieren, werken we nauw samen met Square Enix om ervoor te zorgen dat onze spelers zoveel mogelijk van deze fantastische game ervaren.

Vanaf 6 maart kunnen spelers van de FINAL FANTASY XV Windows Edition iets van de geweldige Sims ervaren met een unieke avatar met Sims-thema. Deze avatar bevat het beroemde lamapak en de plumbob uit De Sims 4 en is na de officiële lancering van de game acht weken lang beschikbaar.

Maar dat is nog niet alles!

De Sims 4 HOUDT net zoveel van de FINAL FANTASY XV Windows Edition als zij van ons houden. Dus om stil te staan bij deze fantastische lancering, voegen we een Final Fantasy XV-outfit van de geweldige kroonprins en protagonist van de game, Noctis Lucis Caelum*, toe aan De Sims 4 Galerie na afloop van de lancering. Hier kunnen De Sims 4-spelers de outfit naar hun game downloaden om toe te voegen aan een bestaande kledingkast, of hun eigen verhaal ermee vertellen. De keuze is helemaal aan jou! Hoe dan ook, we vinden het geweldig dat we onze spelers de exclusieve kans kunnen bieden om een klein beetje van de Sims naar hun Final Fantasy-game te halen en vice versa. We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij.

Final Fantasy XV

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *