Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Stel je eigen De Sims 4 bundel samen op Origin

Bundels kenden we al in De Sims 4, maar vanaf nu bestaat er op Origin ook de mogelijkheid je eigen bundels samen te stellen. Voor 50 euro kun je hierbij zelf een uitbreidingspakket met een game pack en een accessoirespakket kiezen. Dat geeft je dus in totaal 20 euro korting. Welk pakket je binnen die categorieën kiest maakt niet uit, zolang je van alle drie maar een pakket hebt.

Overigens moeten het wel pakketten zijn die je nog niet bezit. Mocht je dus al alle accessoirespakketten bezitten, dan kun je niet nog de 10 euro korting krijgen op enkel een uitbreidingspakket en game pack. Zie ook dit artikel voor meer informatie daarover.

Heel veel voordeel is het overigens niet als je je beseft dat zeker de uitbreidingspakketten vaak met 50 procent korting te verkrijgen zijn. Het is leuk bij de release van een nieuw uitbreidingspakket, maar verder niet heel nuttig.

Mocht je het basisspel nog niet bezitten, dan kun je ook kiezen voor een speciale bundel met het basisspel en een uitbreidingspakket naar keuze. Ook dat kost je 50 euro tegenover de 80 euro dat het je normaal zou kosten.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>