De Sims Mobile Oogstfeest evenement gestart

Oogstfeest

Dit weekend is het in De Sims Mobile tijd voor het oogstfeest, een nieuw tijdelijk evenement. Tijdens het oogstfeest is het de bedoeling stukken taart te verzamelen om zo ‘Zakken des Overvloeds’ te kunnen kopen. Daarin vind je willekeurig verschillende oogstfeestdecoratie voor je huis. Stukken taart kun je op de gebruikelijk manier verzamelen middels het voltooien van een van de tijdelijke evenementen, het voltooien van de LamaZoom-taken of door het voltooien van missies. Wanneer je alle negenentwinig missie voltooit, ontgrendel je verder een exclusief relatieverhaal.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *