De Sims 4 Word Beroemd vanaf nu verkrijgbaar

De Sims 4 Word Beroemd

Afgelopen nacht is De Sims 4 Word Beroemd, alweer het zesde uitbreidingspakket voor De Sims 4, uitgebracht! Zoals bekend voegt De Sims 4 Word Beroemd de open acteercarrière toe evenals het beroemd worden zelf. Via de onderstaande link kun je het uitbreidingspakket aanschaffen op Origin:

| Origin: De Sims 4 Word Beroemd |

Als EA Game Changer heb ik al een aantal dagen early access en ben ik op dit moment volop bezig met de review. Waarschijnlijk volgt die dus ergens dit weekend. Tussendoor heb ik al twee (relatief kleine) gidsen gemaakt over de toneelclub en de mediaproductievaardigheid, en de cheats bijgewerkt. Hopelijk kan ik in het weekend daar nog wat meer aan toevoegen.

Heb je het uitbreidingspakket aangeschaft en er al even mee kunnen spelen? Laat dan vooral weten wat je ervan vindt!

De Sims 4 Word Beroemd is nu verkrijgbaar

Hopelijk zijn je Sims klaar voor de camera, want ze gaan naar de sterren reiken met het De Sims 4 Word Beroemd Expansion Pack, dat vanaf vandaag verkrijgbaar is op PC en Mac! Dit pack biedt niet alleen een nieuwe wereld, heel veel voorwerpen en een nieuwe carrière, maar ook een manier om roem op te bouwen binnen een carrière naar keuze. Lees verder voor alle onderwerpen die je ongetwijfeld razendenthousiast maken. O, en heb je GronkhRao TVClare Siobhan en Joey Graceffa gezien in de trailer? Die moet je absoluut nog een keer bekijken.

En als je de livestream van 13 november hebt gemist, kun je die hier bekijken.

We willen je ook nog laten weten dat dit pack de enige, echte Baby Ariel heeft! Als je Sims in de stad wandelen, kunnen ze haar zien zingen in openbare ruimtes. Hoe geweldig is dat?

Veel plezier met Word Beroemd! We kunnen niet wachten om te zien wat jij gaat bouwen en welke verhalen je gaat vertellen.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *