De Sims 4 In de Natuur en Jungle Avonturen komen volgende week naar de console

Sinds de vorige update hing al in de lucht dat De Sims 4 In de Natuur het volgende pakket zou worden dat naar de PlayStation 4 en Xbox One gaat komen. Vandaag volgt ook de officiële bekendmaking ervan waarbij ook de releasedatum wordt gegeven: 4 december 2018, volgende week dinsdag dus. Op hetzelfde moment volgt tevens een tweede game pack: De Sims 4 Jungle Avonturen.

De Sims 4 In de Natuur was de allereerste uitbreiding van De Sims 4 en tevens het eerste game pack ooit – allemaal inmiddels al bijna vier jaar geleden. In het pakket kunnen je Sims op avontuur gaan in de bossen van Granite Falls om daar te kamperen of een van de nieuwe buitenactiviteiten te ondergaan zoals het vangen van insecten uit de nieuwe collectie of bijvoorbeeld het werpen van hoefijzers. Omdat het het eerste game pack is, is het niet het meest uitgebreide game pack zo achteraf gezien, maar het brengt zeker wel wat interessante nieuwe content. Zie hier ook onze review van In de Natuur.

De Sims 4 Jungle Avonturen lijkt enigszins op In de Natuur in de zin van dat het evengoed een vakantiewereld toevoegt. Ditmaal betekent dat het verkennen van het Zuid-Amerikaanse Selvadorada om op zoek te gaan naar waardevolle schatten. Die kun opgraven met behulp van de nieuwe archeologievaardigheid, vinden in schatkisten of vinden in de verborgen tempel. Onze review van Jungle Avonturen vind je hier.

De Sims 4 In de Natuur en Jungle Avonturen komen naar de console

Sims verdienen wat rust, ontspanning en avontuur tijdens de feestdagen. En er is geen betere manier om ze dat te geven dan met De Sims 4 In de Natuur en De Sims 4 Jungle Avonturen. Beide komen 4 december 2018 naar de PlayStation 4 en Xbox One! Ja, het tijd voor wat vakantiepret in de natuur. En het mooiste is dat je niet door muggen wordt gestoken. Je Sims kunnen echter wel een geheimzinnige ziekte oplopen. Maar we dwalen af. Hier zijn vijf essentiële bijzonderheden die je over elk pack moet weten.

In de Natuur

Dit pack bevat een gloednieuwe bestemming met nieuwe mogelijkheden, doelen, activiteiten en een unieke vaardigheid.

1. Bestemming onbekend

Je Sims kunnen aan hun alledaagse bestaan ontsnappen en de dennengeur van Granite Falls opsnuiven door op avontuur te gaan in het bos en nieuwe verrassingen ontdekken, waaronder gevaarlijke en wonderlijke kruiden en interessante insecten. Hopelijk zijn je Sims niet bang voor krioelende beestjes.

2. Zet een tent op

Gewapend met de juiste spullen kunnen je Sims een gezellige kampeerplek creëren. Sims kunnen een tent kopen en zichzelf in nieuwe outdoorkleding steken. Niet zo avontuurlijk? Kampeer dan lekker in je eigen achtertuin.

3. Ga lekker wandelen (en meer)

Speel een ontspannen spelletje Hoefijzers en maak een wandeling in het nationale park, of ga op zoek naar de kluizenaar die naar verluidt in het allerdiepste deel van het bos woont. Ga gezellig rond het kampvuur zitten, geniet van geroosterde marshmallows en vertel griezelige verhalen. Of relax op een deken en staar een nachtje naar de sterrenhemel om de fantasie van je Sims op hol te laten slaan!

4. Plantkundigen, opgelet!

Verbeter de kruidkundevaardigheid van je Sim om tal van handige mengsels te maken zoals een insectenafweermiddel of een brouwsel om de gespannen Sim te kalmeren. Deze vaardigheid komt van pas wanneer Sims wilde planten identificeren om te kijken of ze giftig of eetbaar zijn. Een goede Sim dus om in de buurt te hebben.

5. Beregezellig

Geef je Sim een olijk, maar angstaanjagend berenpak! Kijk wat er gebeurt als je Sim over de camping dwaalt in deze outfit, zeker ’s nachts. Als ze weer thuis zijn kunnen Sims het pak aantrekken om warm te blijven, of andere Sims de stuipen op het lijf jagen.

Jungle Avonturen

Als je op zoek bent naar een exotische vakantie, dan is dit pack perfect voor je Sims. Pas alleen op voor muggenbeten! Laat je Sims het kleurrijke Selvadorada verkennen en tal van mooie schatten vinden.

1. Alleen voor locals

Als je Sims naar Selvadorada afreizen, maken ze kennis met plaatselijke vrienden en bereiden ze zich voor op een spannend avontuur. Laat je Sims proeven van traditioneel eten, dansen op nieuwe muziek, kennismaken met plaatselijke gewoontes en authentieke decoraties shoppen. Steek je Sims in kleurrijke kleding geschikt voor de jungle!

2. Bereid je voor

Het verkennen van de jungle is een van de meest spannende onderdelen van dit pack, maar we raden je aan om je Sims eerst de broodnodige uitrusting te geven. Wandelspullen helpen je Sims om alvast in de stemming te komen en de spullen op de markt helpen ze om zich tegen mogelijke gevaren te beschermen.

3. Psst, geheimen

Er zijn gedeeltes van de jungle de vergrendeld zijn met magie, dus hou je ogen open voor verborgen paden en gesloten poorten. Deze gedeeltes veranderen elke reis weer, dus als je echt alles wilt zien, zal je meerdere keren op avontuur moeten gaan.

4. Tempelverhalen

Dit wordt leuk. Groots en geheimzinnig. Mysterieus en griezelig. En nog een beetje meer! Als je Sims de unieke tempel tegenkomen, kan dat tal van verrassingen opleveren. De verschillende ruimtes kunnen waardevolle relikwieën en schatten opleveren, maar ook dodelijke gevaren. Telkens wanneer je Sims de tempel bezoeken, ervaren ze nieuwe uitdagingen en ontdekken ze andere schatten of valstrikken. Zoals we eerder al zeiden, zorg dat je je goed op deze reis voorbereidt.

5. De mooiste opgravingen

Sims kunnen verborgen voorwerpen opgraven die heel wat opleveren. Score. Bekijk ze wat beter op de archeologietafel om de waarde vast te stellen, maar kijk uit voor namaakvoorwerpen! Je wilt natuurlijk geen nepvaas op de vensterbank van je Sim zetten, of wel?

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *