SimGuruKate verlaat De Sims en Maxis

SimGuruKate

Vorige maand kondigde SimGuruKate al aan te stoppen als community manager van De Sims 4 en die rol over te dragen aan SimGuruFrost. Hoewel ze sindsdien al niet meer het aanspreekpunt van de franchise was, bleef ze achter de schermen nog actief bij allerlei zaken. Vandaag heeft SimGuruKate echter bekendgemaakt dat ook dat nu voorbij is: vandaag was namelijk haar laatste dag bij Maxis.

SimGuruKate blijft naar eigen zeggen een fan van de franchise, dus wie weet horen we ooit nog wat van haar. Wij wens haar in ieder geval het beste en bedanken haar voor de fijne tijd. Als Game Changer heb ik het voorrecht gehad nieuws en allerlei andere bijzaken direct van haar te horen, en vooral ook de passie en persoonlijkheid die ze daarbij toonde zal bij mij en de andere Game Changers gemist worden.

Hello SimFam –

It is with sadness that I am letting you know that today is my last day with EA/The Sims. While this wasn’t an easy decision, I am stepping away from the world of community management to focus on being with and taking care of my family. Working on this game, and with this amazing Development Team, as Global Community Manager has been a dream come true and the highlight of my career. As a lifelong Simmer (who was inspired to get into this industry because of The Sims) getting to help build and grow this community has been nothing short of incredible. I am looking forward to all of you doing amazing things as Simmers, Creators, and Game Changers. I know you will absolutely love what the team has in store for you this year.

My ask to you as I leave is that you be kind and support one another, and do all you can to make this and the community a safe and happy place. Continue to welcome and support SimGuruFrost as he and all the SimGurus guide this amazing community.

While this is goodbye for now, I love this game/franchise and community so much and I promise you I won’t disappear for good, though now I get to enjoy this game just as another fan and Simmer. If you’d like to keep in touch feel free to follow me on my personal Twitter at https://twitter.com/KatWhispurrer or my Instagram at https://www.instagram.com/katwhispurrer/.

Until we meet again….

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *