De Sims Mobile update 14.0.1 beschikbaar

Wumples

De eerste update van Firemonkeys voor De Sims Mobile is uitgebracht. Zoals eerder al is aangekondigd is dit een update die zich voornamelijk focust op het verbeteren van de spelervaring. Zaken waar al tijden om gevraagd wordt zoals het opruimen van de opslag en de weergave van hoe lang een evenement duurt zijn eindelijk geïmplementeerd. Ook LamaZoom en de verrassende keuzes moeten nu wat minder frustrerend zijn.

Verder komt de update vooral ook nieuwe spelers tegemoet. Een derde Sim kun je nu namelijk tijdelijk gratis ontgrendelen (voorheen kostte dat SimCash) en de fotografie- en influencerhobbies zijn voortaan voor iedereen te ontgrendelen. Verder worden alle evenementen vanaf nu opgedeeld in hoofdstukken. Iedere dag begint een nieuw hoofdstuk terwijl oude, onvoltooide hoofdstukken nog doorlopen waardoor je meer kans moet hebben het gehele evenement moet voltooien.

Quality of Life-update

Soel soel!

Jullie vroegen erom, Sims Mobile-fans, en wij hebben jullie luid en duidelijk verstaan! Onze Quality Of Life-update komt vandaag uit – JOEPIE! Iedereen in het team van De Sims Mobile hier bij Firemonkeys Studio ging uit zijn dak toen ze hoorden hoe enthousiast jullie allemaal waren om deze update te krijgen!

Hier zijn de volledige patchopmerkingen van alles wat er veranderd is:

Wumples’ missies

Wumples, de pittigste Sim van allemaal, is terug met gloednieuwe speciale missies. Met elke missie kun je leuke, nieuwe beloningen verdienen, en van de prijzen die je verdient met deze missies kun je extra exemplaren kopen voor in de huizen van je Sims.

Opslagcategorieën

Dankzij de nieuwe categorieën in je Opslag kun je al je spullen in een oogwenk vinden. We hebben wat sorteercategorieën toegevoegd aan Opslag, zodat je je spullen veel makkelijker kunt vinden. Recent gebruikte of verdiende voorwerpen verschijnen in de speciale categorie ‘Recent’!

Nieuwe missie om de 3e Sim te ontgrendelen

Breid je Sims-familie uit met een derde Sim! Je krijgt nu een extra kans om je derde Sim te ontgrendelen met de nieuwe missie ‘Huisgenotenrace.’ Voltooi de missie en ontgrendel je derde Sim. De missie is beschikbaar voor spelers vanaf niveau 13.

Aanpassingen Verrassende keuzes

We hebben wat aanpassingen doorgevoerd aan Verrassende keuzes, zodat er altijd een neutrale optie beschikbaar is. Ook hebben we enkele uitkomsten met nadelen verwijderd.

Aanpassingen LamaZoom

Om het leuker te maken, hebben we verschillende kleine dingen veranderd in het LamaZoom-systeem:

  • We hebben de vereiste hoeveelheid taken voor LamaZoom verlaagd voor spelers met hoge niveaus. Deze wijziging is van invloed op spelers van ongeveer niveau 35 en hoger – spelers met niveau 50 zullen de grootste vermindering merken.
  • De moeite die het kost om een LamaZoom te voltooien is nu minder variabel. LamaZoom-taken konden vrij sterk variëren wat betreft de benodigde moeite om ze te voltooien. We hebben ze nu consequenter en voorspelbaarder gemaakt.
  • Een serie taken begint nu altijd met een taak waarin gevraagd wordt om evenementen te voltooien. Dit is om spelers te helpen die het leuk vinden om zich voor te bereiden op LamaZoom door hun Sims evenementen te laten voltooien voordat Emily arriveert.
  • Beloningen zijn opnieuw gebalanceerd – zoals extra Simdollars voor het voltooien. Over het algemeen zijn de beloningen verhoogd.

Hobby- en relatiebeloningen

De hoeveelheid Simdollars die je kunt verdienen met hobby’s en relaties is vergroot. De beloningen komen nu meer overeen met die voor carrières.

Weergave evenementsduur

Voor evenementen is nu duidelijk zichtbaar hoelang het duurt om ze te voltooien. Zo kun je de routine van je Sims makkelijker plannen.

Prijzen van varianten in Creëer-een-Sim

De prijzen voor varianten van kledingstukken en andere items in Creëer-een-Sim zijn aangepast. Varianten van een item hebben nu niet langer verschillende prijzen maar gewoon dezelfde prijs.

Fotografie- en influencermissies

Deze twee missies worden voortaan beschikbaar vanaf een bepaald niveau. Je kunt de fotografiemissie nu spelen op niveau 8 en de interneticoonmissie zodra je niveau 15 hebt bereikt. De missie worden met terugwerkende kracht geactiveerd voor spelers die deze niveaus al voorbij zijn.

Sommige missies zijn nu verdeeld in hoofdstukken.

  • Het eerste hoofdstuk begint ontgrendeld.
  • Elke dag wordt er een nieuw hoofdstuk ontgrendeld.
  • Er worden steeds nieuwe hoofdstukken ontgrendeld, ook als je nog niet klaar was met het vorige.
  • Het doel is om spelers de kans te geven het rustig aan te doen, zodat ze niet in één lange sprint naar de eindstreep hoeven te gaan.

Erfstukplanken

Het maximum aantal erfstukplanken is verhoogd van 3 naar 6.

En dat is het wel zo’n beetje voor deze update. Download ‘m nu! <3

Tot de volgende keer en veel plezier, Simmers!

Vix xo

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *