Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Ecologisch Leven

Nieuwe gif van De Sims 4 Ecologisch Leven gedeeld

Op GIPHY is een nieuwe gif van De Sims 4 Ecologisch Leven geplaatst waarin we een Sim vlees zien snijden van iets dat lijkt op een muur van vlees. Op het eerste oog lijkt het op het snijden van iets dat lijkt op kebab, maar in de trend van het pakket zou het ook best iets van een ecologisch verantwoorde vleesvervanger kunnen zijn die steeds blijft aangroeien.

Sims 4 Games GIF by The Sims - Find & Share on GIPHY

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>