Kijk morgen naar de aankondiging van De Sims 4 Uitgebreid Breien

De Sims 4 Uitgebreid Breien

Afgelopen november ging de eerste stemronde voor het tweede Creëer-een-Accessoirespakket project van start. Ruim een half jaar later waarin onder andere breien als thema en De Sims 4 Uitgebreid Breien als naam zijn gekozen, is het accessoirespakket klaar om uitgebracht te worden. Vandaag is namelijk bekendgemaakt dat morgen, dinsdag 14 juli 2020, de aankondiging volgt om 17:00 uur Nederlandse tijd. Op dat tijdstip zal de onderstaande trailer in première gaan en zal waarschijnlijk ook een blogpost met meer informatie online verschijnen.

Voor nu moeten we het doen met deze korte teaser. Hierin zien we een Sim op de schommelstoel, een van de nieuwe gameplayvoorwerpen, op en neer schommelen.

Bron

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

5 reacties

        1. Geen idee of het er ooit echt op komt want de artiestennaam zegt me nu verder niets en de SimGuru’s weten er verder ook niet meer over. Ik zal het de komende tijd in de gaten proberen te houden. Ik zal het niet weken lang elke dag voor je nakijken, maar als ik het toevallig zie, dan mail ik het wel naar het mailadres dat je hebt gebruikt bij het plaatsen van deze berichten 🙂

          Update: hier is het: https://open.spotify.com/album/1DRCgqU1vvbRguTRuMt5AT.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *