De Sims 4 update 1.66.139 en console update v1.31 beschikbaar

Nieuwe uiterlijk De Sims 4

De Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu komt volgende week uit en ter voorbereiding op de release van dat game pack heeft het basisspel vandaag een update gekregen. De belangrijkste nieuwe feature is ditmaal dat ramen voortaan met behulp van de cheat bb.moveobjects binnen hetzelfde hokje geplaatst kunnen worden. Wanneer je dat voorheen deed, dan zag je de muren in plaats van het glas van de ramen. Voor de bouwers onder ons dus zeker een welkome toevoeging.

Update 3/9/2020

 • PC: 1.66.139.1020 / Mac: 1.66.139.1220
 • Console: versie 1.31

Hallo, Simmers!

We zijn super enthousiast over de aanstaande release van De Sims™ 4 Star Wars™: Journey to Batuu, dus hebben we vandaag een belangrijk update voor je om een aantal cruciale kwesties aan te stippen en paar updates van bestaande onderdelen te introduceren.

Hebben je Sims ooit gedroomd van een bruiloft met junglethema? Of een meer ingetogen maar elegante bruiloft in het bos? Sims kunnen nu in het geheim in een van de Bestemmingswerelden trouwen. Stel je dit voor… een warme zonnige dag in Selvadorada, jouw Sim en diens geliefde begeleid door de bruisende geluiden van Puerto Llamante.

Naast het toestaan… ik bedoel, aanmoedigen, van Sims om stiekem in Bestemmingswerelden te trouwen, hebben we ramen wat dynamischer gemaakt. Je kunt nu ramen plaatsen door ze boven elkaar te stapelen zonder de bb.moveobjectscheat te hoeven gebruiken. Dit lijkt misschien maar een futiliteit, maar we hopen dat bouwers veel plezier aan deze extra functie beleven!

Voor PlayStation 4-spelers zijn we op zoek gegaan naar wat extra geheugen en dat hebben we ook gevonden. Dit moet Simmers helpen die de pech hadden om te crashen tijdens het reizen en het openen en sluiten van Bouwen/Kopen, waardoor een aantal van hun opgeslagen creaties verloren ging.

Tot slot hebben we ook een wijziging voor pc en Mac aangebracht waarbij een nieuwe map genaamd ‘ConfigOverride’ automatisch wordt gegenereerd in \Documents\Electronic Arts\The Sims 4\ . In deze map kunnen spelers een kopie plaatsen van Default.ini, GraphicsCards.sgr, en/of GraphicsRules.sgr die deze bestanden waar de game is geplaatst zal overschrijvenDus als je deze bestanden eerder hebt bewerkt, kun je ze nu in de nieuwe map bewerken.

Veel plezier met De Sims!

-SimGuruRomeo, Ft. SimGuruRusskii

En dan nu de fixes:

De Sims 4

 • Als je de muis boven gekochte eigenschappen houdt, krijg je niet langer de tekst ‘Niet beschikbaar voor robots’ te zien. We begrijpen dat robots gevoelige wezens zijn, maar deze eigenschappen zijn helaas niet geschikt voor robots.
 • We hebben een probleem verholpen waarbij kavels met toegepaste terreinmanipulatie achterstevoren werden geplaatst als ze via de galerie werden gedownload. Waar is de deur? Is dit de voor- of achterkant? De orde is eindelijk hersteld.
 • We hebben een probleem verholpen waarbij terreinverf niet op de juiste wijze onder bomen of funderingen werd aangebracht.
 • Het UI-team heeft wat onderhoud gepleegd en wat achtergrondgedoe in de carrièrepanelen verholpen.
 • Knipperende schaduwen verschijnen niet langer als je ramen op kelderniveaus van dezelfde variant plaatst. Ik moet toegeven dat dit ook best een eng gezicht was, maar dat is nu de opgelost.
 • Kleuren voor het Bouwvoorwerp ‘Grote Dansende Watersproeier’ functioneren weer zoals normaal.
 • Trappen lopen niet langer door randen als er geen overloop is. Veiligheid voorop!

Studentenleven

 • Sommige bloemen en bomen in Gibbs Hill zweven niet langer als Sims langslopen. Toch vond ik het idee van zwevende flora best grappig.

Ecologisch Leven

 • Sims die als civiel ontwerper werken, zullen niet langer thuiskomen met willekeurige schoenen aan hun voeten. Ik vind het prima dat je je voeten even op het bureau legt na een zware werkdag, maar om dan ook gelijk een ander paar aan te trekken en in een volledig andere gedaante thuis te komen, is een tikkeltje gek.
 • We hebben een probleem verholpen waarbij sommige kleuren niet goed werden weergegeven op de outfits van civiele ontwerpers.

Magisch Rijk

 • We hebben een probleem verholpen waarbij miniatuurafbeeldingen die in de galerie voor peuters werden gegenereerd, niet alleen hun Sim-vorm weergaven maar ook hun ToverSim-vorm. Superschattig, maar toch!

Uitgebreid Breien

 • Wat zeg je? Hoor je nog steeds tikkende breinaalden als je breiacties annuleert? <zingend stemmetje> Dat is niet langer het geval!
 • We hebben een probleem met cfHair_SP17LocsLong verholpen waarbij alleen alle volwassen kleuren weer werden gegeven.
EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *