SimGuruLyndsay over feedback en verwachtingspatronen vanuit de community

Nieuwe uiterlijk De Sims 4

SimGuruLyndsay, general manager van de De Sims-franchise, heeft in een open brief aan de community gedeeld hoe het team omgaat met gegeven feedback en verwachtingspatronen die niet altijd waargemaakt kunnen worden. De komst van auto’s of stapelbedden wordt door vele Simmers bijvoorbeeld genoemd als missende feature, maar is simpelweg niet zo gemakkelijk te implementeren als het lijkt. Ondanks dat het gebrek aan nieuws over de eventuele komst van deze features voor de community als frustrerend ervaren kan worden en dat de community zich daardoor ongehoord kan voelen, vertelt SimGuruLyndsay dat een dergelijk ontwikkelingsproces lang kan duren. Pas op het allerlaatste moment wordt de komt van een dergelijke feature publiekelijk gemaakt.

Tegelijkertijd bevestigt de brief de komst van het volgende uitbreidingspakket. Waar het niet ingaat op het precieze thema van het pakket, vertelt SimGuryLyndsay wel dat het geen van de veelgevraagde features zal gaan bevatten en vraagt ze daar de verwachtingspatronen van de community op aan te passen. Daarnaast wordt duidelijk dat de aankondiging ergens in de komende weken volgt.

Een brief van het De Sims-team

Hoi Simmers!

We willen dat jullie weten dat we al jullie feedback hebben gezien en ermee aan de slag zijn gegaan. Zoals altijd zijn we toegewijd aan het uitbouwen van De Sims als game en als community, dus in plaats van te proberen te reageren op verschillende tweets wilden we wat gedachten en updates op één plek samenbrengen:

  • we werken aan het toevoegen van heel wat meer huidtinten vóór het einde van het jaar, en zullen binnenkort meer nieuws over onze voortgang delen. Daarnaast zetten we ons in om de representatie binnen De Sims 4 nog verder uit te breiden. Dit is niet één stap, maar een heel proces.
  • Wat toekomstige content betreft, bij het toevoegen van nieuwe onderdelen overwegen wat er voor nodig is om ze op een betekenisvolle manier in de game op te nemen. Dit is zowel op baby’s, auto’s, stapelbedden en tal van andere verzoeken van toepassing. Soms is er de basistechnologie die aangepast moet worden en soms moeten we iets dieper in de ontwerpen duiken om te zorgen dat we jullie verwachtingen begrijpen. Dit werk kost tijd en we geven pas een update over deze projecten als ze wat tastbaarder worden. De ontwikkeling van games is best een lang proces en, net zoals de rest van de wereld, moeten we ons aanpassen aan het nieuwe normaal van thuis werken.
  • Over een paar weken delen we meer informatie over ons volgende Expansion Pack, waar we sinds vorig jaar aan werken. Ik wil echter even vermelden dat auto’s, baby’s, boerderijen en stapelbedden geen deel zullen uitmaken van dit EP. We begrijpen hoe belangrijk deze onderdelen zijn, maar we willen eerlijk zijn en jullie laten weten dat ze geen deel uitmaken van dit aanstaande pakket.
  • Als team zullen we meer moeite doen om op een regelmatige en transparante manier te communiceren over wat er staat te gebeuren, zodat je op de hoogte blijft van nieuwe onderdelen, ervaringen, packs/pakketten en algemene informatie.

Dat is het voor nu, je hoort binnenkort meer van ons. In de tussentijd vragen we je alleen om aardig te zijn, constructieve gesprekken met elkaar aan te gaan en te vieren wat De Sims voor JOU zo speciaal maakt. En ik kan verzekeren dat we zullen blijven luisteren, blijven investeren in De Sims 4 en betrokken blijven bij jullie. Want zonder onze spelers zijn we nergens.

SimGuru Lyndsay & het Sims-team

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *