Origin wordt hernoemd tot EA Desktop-app

Origin

Een tijdje geleden is Origin Access al hernoemd tot EA Play en inmiddels is duidelijk geworden dat de naam Origin zelfs helemaal gaat verdwijnen. De nieuwe downloadmanager van Electronic Arts gaat straks namelijk de EA Desktop-app heten. Naast de naamswijziging was al duidelijk dat de EA Desktop-app een compleet nieuw uiterlijk zou gaan krijgen. Mocht je die willen uitproberen, dan is daar inmiddels een gesloten bèta voor gestart waarvoor je je via deze link kunt registreren.

Zowel de naamswijziging als de vernieuwing van de interface hebben overigens geen invloed op aangeschafte games of opgeslagen progressie. Dat wordt straks allemaal overgeheveld naar de nieuwe versie. Wanneer de nieuwe EA Desktop-app definitief uitkomt, is momenteel nog niet bekend.

Maak kennis met de gloednieuwe EA Desktop-app

We willen je de beste ervaring voor PC-games bieden die mogelijk is; met snellere downloads en updates, eenvoudiger toegang tot je games en de mogelijkheid om te verbinden met je vrienden op alle platforms. Dus we zijn aan de slag gegaan met de bouw van een next-gen PC-gamingplatform – helemaal vanaf nul en rekening houdend met de feedback van de community.

Vandaag bieden we een vroege blik op de gloednieuwe EA Desktop-app, ons geheel vernieuwde PC-platform voor EA-spelers, -games en -content. De ervaring is vloeiender, je favoriete games starten met minder klikken, en er is een krachtige speeltijd-bedieningen om je te helpen bij het bijhouden van hoe lang jij en je familie aan het spelen zijn. We maken het sneller en makkelijker om nieuwe content te vinden en te installeren, of je nu games aanschaft of ze speelt via je EA Play-lidmaatschap. We ontwikkelen ook nieuwe voordelen om onze EA Play en EA Play Pro-leden nog meer te geven voor de games die ze leuk vinden. En het is allemaal beschikbaar in de strakke donkere modus waar jullie om gevraagd hebben.

Vanaf het begin stonden onze spelers vooraan in dit project, en we zijn van plan dat zo te houden. Daarom nodigen we je uit om deel te nemen aan de bèta van de EA Desktop-app: om ons werk te testen, te verkennen wat er nieuw is en ons te helpen bij het plannen van de toekomst. Iedereen kan zich registreren, en we sturen download-uitnodigingen op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

Als je een speler op Origin bent, wordt je vriendenlijst en voortgang van in aanmerking komende games overgedragen. En je hebt nog steeds gewoon toegang tot al je content op Origin, zodat je kunt kiezen waar je speelt.

We hebben veel nieuwe functies die eraan komen, dus schrijf je in, probeer het uit, en laat ons weten wat je ervan vindt. Jouw feedback is de reden waarom we hier zijn, en we hebben je inzichten voor de bouw van een sneller, eenvoudiger en krachtigere platform, afgesteld op jouw wensen.

EA
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Origin Getagged

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *