Derde Spark’d Uitdaging van start gegaan

The Sims Spark'd

Gisteren is de derde The Sims Spark’d Uitdaging, Wezencreatie, van start gegaan. Voor deze uitdaging heb je tot 2 november 2020 19:00 uur Nederlandse tijd de tijd. De dertig beste deelnemers per categorie maken kans om deel te mogen nemen aan het volgende seizoen van The Sims Spark’d.

Wezencreatie

Open een nieuwe wereld vol mysterie, ondeugd en wellicht een beetje chaos. Laat de magie de vrije loop.

EA

Voor stylisten is het het doel een uniek wezen te creëren dat nog nooit in een De Sims 4 pakket is verschenen, bouwers moeten een thuis voor deze wezens maken, en verhaalvertellers moeten een verhaal met of over deze wezens maken. Ondanks dat de uitdaging sterk leunt om de bovennatuurlijke pakketten zoals De Sims 4 Vampieren, is geen enkel pakket vereist. Het draait hier namelijk om zelf met iets unieks te komen dat nog niet bestaat. Zoals altijd mogen cheats daarvoor gebruikt worden, maar (met uitzondering van de verhaalverteller uitdaging) geen aangepaste content of mods. Zie de bovenstaande links voor verder uitleg over de uitdagingen.

Na afloop van de uitdaging loopt het stemmen nog door tot 6 november 2020 waarna de uitslag bekend zal worden gemaakt. De uitslag van de tweede uitdaging is hier te vinden.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *