De Sims 4 update 14 december 2020 beschikbaar

De Sims 4

De update van vorige week gaf de selectie aan huidskleuren in De Sims 4 een flinke update. Dat bracht echter ook een vervelende bug met zich mee wanneer men in Creëer-een-Sim een nieuwe Sim wilde maken met behulp van de genen van andere Sims. In dat geval werd de huidskleur namelijk niet goed gegenereerd. Zojuist is dat probleem opgelost middels een kleine patch.

Update 14/12/2020

  • PC: 1.69.59.1020 / Mac: 1.69.59.1220
  • Console: versie 1.36

Hallo, Simmers!

We hebben een belangrijke update met betrekking tot Genen, waarbij huidskleuren niet op de juiste manier toe werden gepast. Bedankt voor jullie meldingen en hulp bij het opsporen van deze belangrijke problemen.

SimGuruGnome
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Patches Getagged

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *