De Sims 4 Paranormaal Accessoires vanaf nu verkrijgbaar

De Sims 4 Paranormaal Accessoirespakket

Een uur geleden is het eerste pakket voor De Sims 4 van 2021, Paranormaal Accessoires, uitgebracht. Het accessoirespakket introduceert het nieuwe kaveltype spookwoonhuis waarmee je je huis kunt omtoveren tot een spookhuis. Daardoor zullen er iedere nacht griezeligheden zoals kleine geestjes op je kavel verschijnen en je Sims daarmee bang maken. Hoe langer dat doorgaat, hoe erger het wordt. Daarom leer je je ook wapenen tegen deze geestjes met onder de hulp van Guidry het flirterige spook, het schoonmaakhulpje Bothilde en de nieuwe mediumvaardigheid.

De Sims 4 Paranormaal Accessoires kost 10 euro en is aan te schaffen op een van de onderstaande platformen. Wij hebben het geluk gehad om al sinds vorige week donderdag met het accessoirespakket aan de slag te kunnen gaan en hebben daardoor gisteren onze review kunnen publiceren.

De Sims 4 Paranormaal Accessoirespakket is nu verkrijgbaar!

Dinsdag 26 januari 2021 – EA en Maxis kondigen vandaag angstaanjagend veel plezier aan met de release van De Sims 4 Paranormaal Accessoirespakket, dat een scala aan spookachtige gameplay-functies introduceert en je de stuipen op het lijf jaagt. Spelers moeten bereid zijn om te leven met griezelige ‘huisgenoten’ in de nieuwe spookhuiskavels, waar de nachten verstoord worden door ondeugende geesten.

De Sims 4 Paranormaal Accessoirespakket maakt het mogelijk voor je Sims om de hulp van Guidry het spook in te schakelen om te ontdekken hoe ze comfortabel kunnen leven in een huis dat wordt bezeten door speelse spoken. Voer een seance uit om te communiceren met de doden, voer een gruwelijk ritueel uit of roep Bothilde de skeletassistent op voor een bovennatuurlijke schoonmaakbeurt. Spookachtige gebeurtenissen zijn hier heel gewoon en het is aan jouw Sims om de spoken te behagen of verjagen.

Spelers die op zoek zijn naar wat griezelige freelance klussen, kunnen met de nieuwe carrière van paranormaal onderzoeker hun nieuw verworven mediumvaardigheden op de proef stellen als ze buren helpen om onwelkome gasten te verjagen. Ze kunnen er zelfs wat Simdollars mee verdienen! Met alle toenemende mysterieuze activiteiten in de buurt, is het aan jouw Sims om daar een eind aan te maken en de rust te herstellen.

EA Benelux

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

2 reacties

  1. Neil Jordan tarafından yönetilen film, genç yıldızlardan oluşan kadrosuyla dikkat çekiyor. Lestat rolünde Tom Cruise’a ek olarak Brad Pitt, Antonio Banderas, Christian Slater ve Kirsten Dunst filmdeki rolleriyle dikkat çekiyorlar. Curt Fenley

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *