Vanavond wordt de 21e verjaardag van De Sims gevierd met een speciale update en livestream

Nieuwe uiterlijk De Sims 4

Op 4 februari dit jaar is De Sims als franchise 21 jaar geworden. Gevierd wordt dat echter pas vandaag met een speciale update voor De Sims 4 later vandaag en aansluitend ook een livestream. De livestream begint vanavond om 20:00 uur Nederlandse tijd en is hier of direct op Twitch straks live te bekijken. De update zal waarschijnlijk zo rond 19:00 uur uitkomen.

Wat er precies voor een verrassing gaat komen, is nog niet bekend. Wel werd begin deze maand al duidelijk dat het om een cadeautje van de community voor de community zou gaan. In samenwerking met verschillende bekende content creators belooft het in ieder geval iets speciaals te worden, zeker als je kijkt naar wat dergelijke samenwerkingen de afgelopen betaalde pakketten hebben opgeleverd.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

5 reacties

    1. De meest voor de hand liggende optie lijkt me iets van CC (als in een soort mini-accessoirespakket) gemaakt door de community maar dan officieel ondersteund in het spel. Een andere optie is iets in de richting van black lives matter aangezien de laatste tijd veel gekleurde Game Changers zijn uitgelicht op de sociale media en er ook drie van aanwezig zullen zijn vanavond. 🙂

        1. Gewoon wat voorwerpen en wat kledingstukken in een bepaald thema, maar niet met dezelfde grootte als een accessoirespakket. Het is overigens maar mijn eerste ingeving, dus niet gaan aannemen dat het dit gaat worden.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *