Op 17 mei meer nieuws over aankomende content voor De Sims 4

Sinds de vorige Inside Maxis was al duidelijk dat we binnenkort een nieuw game pack en een nieuwe kit zouden gaan krijgen. Dankzij de Microsoft Store weten we inmiddels dat die kit De Sims 4 Binnenplaats Oase zal gaan heten en op 18 mei uit zal gaan komen. Daartegenover staat dat over het game pack tot op heden nog niets is uitgelekt. Gelukkig hoeven we niet lang te wachten totdat we ook daar nieuws over gaan horen, want men heeft aangekondigd op maandag 17 mei 2021 meer te gaan vertellen over de precieze line-up voor De Sims 4 van de aankomende zomer.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 4

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *