Release van De Sims 4 Mijn Bruiloft uitgesteld

Oorspronkelijk zou De Sims 4 Mijn Bruiloft morgenavond uitkomen. Daarbij had Electronic Arts had ervoor gekozen het pakket niet uit te brengen in Rusland. Dat komt omdat men vond dat het liefdesverhaal van het game pack rondom Dom en Cam – twee vrouwelijke Sims – daar beter niet verteld kon worden vanwege de kijk op dergelijke relaties in dat land. Fans van De Sims begrepen die (overigens vrijwillig genomen) keuze absoluut niet en riepen in sommige gevallen zelfs op tot een complete boycot van het game pack om Russische fans te steunen.

Naar die roep heeft men nu geluisterd en besloten De Sims 4 Mijn Bruiloft toch overal uit te brengen. Het gevolg daarvan is ook dat de releasedatum verschoven wordt, namelijk naar woensdag 23 februari 2022. De inhoud van het game pack blijft verder ongewijzigd.

An Update on My Wedding Stories

To our Simmers,

Last week, we shared the below update about our upcoming game pack “My Wedding Stories.” At the time, we believed that our team could not freely share the storytelling of same-sex couple Cam and Dom in Russia and decided the best way to uphold our commitment to sharing their story was to not release this pack there.

Since then, we’ve been listening to the outpouring of feelings from our community including both support for our decision and concern for their fellow community members. It’s equally important for us to stand by our values, including standing against homophobia, and to share stories like this with those who want and need it most. 

With this in mind, we’ve reassessed our options and realized we can do more than we initially believed and we will now release The Sims 4 “My Wedding Stories” Game Pack to our community in Russia, unaltered and unchanged, featuring Dom and Cam.

We want the entire Sims community to be able to celebrate together, so we’re pushing the global release of “My Wedding Stories” to February 23 – including in Russia.

Love is love, and The Sims community will continue to be a safe space for those who want to see a world where that is true for everyone. We are thankful for the support of our team and our values even when it is hard. Thank you for being a part of The Sims.

The Sims Team

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *